woensdag 3 november 2010

Personal/Beauty: De Meet Verslagje + Shoplog

De meet die ik had met Elske! Ik had er al wat over gezegt, en donderdag was het dus zover!
Ik kan je zeggen... Nee ik ga niks zeggen, gewoon verder lezen en naar het filmpje kijken!
Foto's gemaakt met camera die ik stiekem heb gejat van pappie en mammie! Mijn eigen camera is nog niet weer!
We gingen met de trein, en ik moest eerst helemaal naar Ommen fietsen, naar het station!
En ik had ook nog tegenwind, dus dat viel even tegen, maar toen ik daar even zat kwam Elske er ook al aan, en gingen we een kaartje kopen. Onze trein ging al bijna, dus we zaten in de trein, en we gingen even kletsen over Rome (waar ze geweest was), en over van allemaal andere dingen!

Image and video hosting by TinyPic

Als eerst gingen we naar de Yves Rocher winkel, er stond dat alles 50% korting was, dus dat wou ik wel even kijken, maar wat ik wou, dat was nog gewoon de normale prijs, of ik vond het toch nog te duur! Toen gingen we kijken bij een sieraden winkel, ik weet de naam niet meer, want die is heel moeilijk, en daar kocht Elske een zonnebril, met schotse ruit print!
Ik kocht er niks, want ik wou een ring, maar ze hadden niet iets wat ik graag wou!
Toen gingen we maar naar de Douglas, en daar kocht ik wel wat, namelijk 2 nagellakjes, en je ziet ze hierboven op de foto! Sommigen zullen denken: Wát heb JIJ nou weer gekocht?!
Maar ik vond het wel leuk om gekke kleurtjes te kopen! Er stond zo'n hele bak met allemaal van die nagellakjes van Paris Memories voor maar €0.99! Dus ik kon dat natuurlijk niet laten liggen! Ik kocht dus een gele, en een blauwe! En ze dekken heel goed moet ik zeggen!


Image and video hosting by TinyPic

Daarna gingen we nog naar de Claire's want ik hoorde dat daar leuke ringen waren, dus ik daar kijken. En er was wel een leuke, maar die was roze... En ik wou hem in het zwart, dus die had ik maar niet gekocht. helaas! Dus ik ben niet geslaagd qua ringen, dat vond ik wel jammer, maargoed! Toen gingen we naar de Etos, want daar verkopen  ze natuurlijk MNY! Hier ga ik niks meer over schrijven, want er is al zoveel over geschreven! Ik kocht natuurlijk wel wat, namelijk een nagellakje, en dat is een dupe van Chanel Paradoxal! Ik kan dat zelf niet zeggen, omdat ik die nagellak niet heb, maar je kunt er wel genoeg over vinden op internet! Ook kocht ik een mooie lipgloss, hij is een beetje framboosrood, en ik vind hem prachtig! Hij is niet heel gepigmenteerd, maar hij is wel heel mooi! Ook Elske was geslaagd, ze had 4 dingen gekocht, 2 nagellakjes, een lipgloss en nog wat, maar dat weet ik niet meer! :$ Die nagellak kost trouwens normaal €2.49 en die lipgloss €1.99!

Image and video hosting by TinyPic


En toen gingen we maar lopen, ergens naar binnen waar we wouden kijken, maar daar hebben we niks gekocht. Wel bij de H&M, ik vond daar iets superleuks, namelijk die lipbalm van Hello Kitty! Voor maar €1.00! WHAT? Ja, echt! Hij was namelijk afgeprijst, en ik vind hem echt zo leuk, dat ik hem gewoon moest kopen! Ook zagen we een heel leuk lipglossje, in een verpakking in roos-vorm, en eerst wou ik die wel kopen, maar ik dacht van: "Ja, het is eigenlijk alleen maar voor de heb". Dus die had ik uiteindelijk niet gekocht!
Elske was ook geslaagd, die had een leuk zebraprint truitje gekocht!

En verder liepen we nog een beetje rond overal, en we zijn nog bij de V&D geweest, ik wist helemaal niet dat ie daar zat, maar oke! En bij de WE, en bij Kruidvat, en Six, maar daar hebben we allebei niks gekocht! Oh, en bij de Body Shop, en daar had Elske echt een prachtige blush gekocht! Van de herst collectie, want ze had een kaart, en daarmee had je €10.00  korting omdat ze bijna jarig was (ze was vrijdags jarig!), dus koste die toen nog maar €7.00, nog wel wat aan de prijzige kant, maar wel een heel stuk goedkoper!

Rond 5 voor 5 gingen we nog even wat eten bij Tosti World, dat is een heel leuk tentje waar je allemaal tosti's kunt krijgen, dus dat was wel lekker, en toen we hem gingen opeten, liepen we alweer naar een treinstation, zodat we lekker vroeg weer in Ommen waren, omdat ik niet dat hele eind ga fietsen.. in het donker! Maar gelukkig was het niet donker! Dus ik fietste gelukkig in het licht nog naar huis! Helaas begon het wel te regenen, maar dat was gelukkig niet zo hard, haha! Kortom: Ik vond het echt een leuke middag, om 's gezellig te gaan shoppen met iemand die je eigenlijk helemaal niet in het echt kent! Maar toch was het leuk :D!

Liefs, Esmay

8 candy's:

Anoniem zei

Zo te lezen was het heel gezellig. Echt leuk. XD Voor herhaling vatbaar dus.

Mijn blog is tijdelijk niet bereikbaar op kalypso.nl.tt dus vandaar kun je hem op deze url bereiken of via kalypso.tk
Mijn host ligt er tijdelijk uit. Sorry voor het spam gedoe maar kon even niet anders:P

Liefs, xxxxx

Natasja zei

Fijn dat het zo leuk was. Die paris memories lakjes zijn fijn hè!

Esmay (admin) zei

@ Kalyso: Ik word niet blij van spamberichtjes. Deze keer laat ik hem staan, maar de volgende keer word ie gewoon verwijderd!
Heel jammer, maar het kan gewoon niet!

Juudith zei

Klinkt als een geslaagde dag!

Elske zei

Ik vond het ook leuk:D Het filmpje zal ik, zodra ik tijd heb, online zetten, oke? (:

Ellen zei

het klinkt alsof je het reuze naar je zin hebt gehad. :)

Eva zei

volgens mij heb ik het al vaker gezet, maar die vele uitroeptekens zijn best irritant. hierdoor vind ik het niet echt leuk meer om je verslag te lezen, sorry ! achter bijna eke zin staat namelijk een uitroepteken. xd verder vind ik je site wel heel leuk hoor. ;D

x

Esmay (admin) zei

@ Eva: Ik zal er voortaan op letten, echt sorry! Ik kan alleen niet beloven dat ik het nooit meer zou doen, want het hoort denk ik ook bij mijn schrijfstijl. Maar voortaan: Niet zoveel uitroeptekens!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC