donderdag 18 november 2010

Beauty: China Glaze "Salsa en Strawberry Fields" nagellakjes

Ik kreeg weer wat lakjes binnen van China Glaze! En wel van AII Beauty. Dat is een Distributeur (?). Vandaag mijn mening over deze lakjes.
Image and video hosting by TinyPic

Dit zijn de kleurtjes. De roze is Strawberry Fields, en de andere Salsa. Ik vind de namen die China Glaze de lakjes geeft echt heel erg leuk! Ook de verpakkingen vind ik echt supermooi. De potjes zijn heel groot (14 ML!), en de dop is matzwart. Jep, China Glaze lakjes zijn mooi om te zien!
Image and video hosting by TinyPic

De kleurtjes zijn leuk! Maar ik ben zelf geen voorstander van rood (Salsa). Ik weet niet. Ik vind het heel vaak heel kerstig. Het kan misschien wel chic zijn, maar zelf vind ik het niet zo geweldig. Wel heb ik het lakje natuurlijk gedragen voor de site, om te testen. En ik moet je zeggen: Toen ik hem ophad vond ik hem best wel leuk! Niet geweldig natuurlijk, maar wel gewoon leuk! Maar als je het er afhaalt... Dat is hel! En ik ben serieus, het zat o-ver-al! Nee, rood is niet mijn favo kleur lak. Het erafhalen is gewoon niet fijn! Nee, dit lakje blijft in mijn stash staan en eens per jaar (met kerst!) komt hij eruit, en draag ik 'em, want erafhalen... Tja, dát is nog een punt wat ze kunnen verbeteren, maar volgens mij is dat wel bij elk rood lakje.
Image and video hosting by TinyPic

De roze daar in tegen vind ik prachtig! Echt geweldig. Dat roze met gouden shimmers. Wauw! En ik lieg niet! Ik zit gewoon de hele tijd naar mijn nagels te kijken! Ik vind hem zo mooi. Sorry van al die uitroeptekens, maar ik vind hem gewoon écht mooi. Oke, genoeg. Het erafhalen gaat ook prima, ookal zitten er glitters/shimmers in. Normaal gaat dat heel lastig, maar hierbij prima!
Ja, Strawberry Fields is zeker een dikke aanrader!

Salsa dekt al na 1 laagje. Misschien zie je op de foto het 'nagelwit' er nog wel doorheen, maar in het echt is dat niet zo. De roze is niet heel dekkend. Ik heb hier 2 laagjes gebruikt, maar alsnog zie je nog wel het 'nagelwit', ook in het echt. Dat is wel jammer. Maar het is zo'n mooi kleurtje, dat ik het derde laagje niet heel erg vind, hihi!

Salsa bleef maar 1 dag goed, zonder topcoat. En Strawberry Fields bleef 2 dagen perfect zitten, zonder topcoat. Met topcoat zullen ze ongetwijfelt langer zitten.
Edit: Ik heb nu Strawberry Fields op met topcoat, en hij zit er al 3 dagen mooi op!

Ik ben erg blij met de lakjes, al zal ik de rode niet heel vaak dragen, maar ik vind het toch allebei wel mooie kleurtjes, al hou ik dus niet helemaal van rood!

Veel liefs, Esmay

ps. vandaag mijn honderdste bericht <3!

7 candy's:

anne zei

ik vind het allebei hele mooie kleurtjes! :D

maar bij dt edit: staat Straberry ipv Strawberry ;)

en gefeliciteerd met je honderdste bericht :)

Esmay (Admin) zei

@ Anne: Bedankt! Ik ga het eventjes veranderen!

Lisa zei

Mooie kleurtjes, vooral die roze :) Bedankt voor de swatches :)

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je 100ste bericht. Ik had ze al bij boozyshop gezien en ik vind ze alle 2 echt super.
Liefs, xxx

Rosa zei

Mooie kleuren!
x

Natasja zei

Wauw, die kleurtjes zijn prachtig <3

Astrid zei

Gefeliciteerd! Ik heb zondag ook mijn 100ste bericht! ^^
Ik heb van Aiibeauty een base-en top coat gekregen van China glaze, echt super! ^^


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC