zondag 28 november 2010

Beauty: Herome WIC "Winnipeg" Nagellak

Vandaag mijn review van het mooie Herome WIC lakje "Winnipeg". Hij is echt prachtig. En ik kan niet stoppen met er naar kijken, omdat hij gewoon zo mooi is. De finish is echt gorgeous. Maar laten we 's gaan kijken!Zo ziet het lakje eruit. Ik vind hem echt prachtig. De verpakking ziet er sowieso ook al goed uit.
Mooi en simpel. Niks geen poespas, en dat is eigenlijk wel gewoon fijn! Oke, natuurlijk is het "kersje" van Herome wel een versierinkje, maar dat is niet heel 'spetterend', als je begrijpt wat ik bedoel! Dat ziet er gewoon nog heel mooi en strak uit.En zo op mijn nagels. Dit is na 2 laagjes, en dat is al voldoende. De lak is best wel dun, en dat vind ik fijn, want dan droogt het ook lekker snel. En hij dekt goed!
Wat ben ik dol op deze nagellak. Want hij houdt het ook nog 2 dagen perfect vol. En normaal na de eerste dag haal ik alles eraf en doe ik een ander kleurtje op, maar met dit kleurtje niet. Ik wou hem er gewoon op laten. Zo mooi vind ik 'em. Het heeft namelijk een bepaalde finish, zoals ik al zei. Heel mooi frosty, echt net ijs. Me likes!

Hij is trouwens ook heel erg mooi als -ie matte is. Dat heeft Sharon hier gedaan,
ziet er ook goed uit! (credits naar Sharon btw!)

Alle WIC lakjes kosten €7.90, wat echt een enorme goede prijs is voor deze lakjes.
Dit lakje is van de Canada collectie, maar in de standaard collectie hebben ze ook nog een boel mooie lakjes. Ze zijn te koop bij de Douglas, of bij de Herome webshop.

Liefs, Esmay

7 candy's:

Anoniem zei

Dat is zo'n mooi lakje. <3
Liefs, xxxx

Liesewiesje zei

Mooi kleurtje! Bedankt voor de swatches :)

anne zei

prachtig lakje! :D

Josephine zei

Wauw, die is mooi!

Rosa zei

Wauw, ziet er prachtig uit!
x

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Wauwwwww, zeker mooi!! Lekker fris!

Elisa zei

Leuk kleurtje!
Mooie nagels ;)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC