dinsdag 31 augustus 2010

Beauty: Favo producten van Augustus

De maand is om, en ik heb een paar favorieten die ik gewoon bijna élke dag gebruikte, deze maand! Daar ben ik natuurlijk heel trots op, want er zitten namelijk een aantal producten bij die ik eigenlijk bijna nooit gebruikte, maar die ik nu opeens wel veel pakte. Beetje raar... Maar ach, ik ben ik, en ik ga jullie vandaag laten zien wát nou precies mijn favo producten waren deze maand.



Hema Jip&Janneke Body Scrub Gel:
Deze werkt heerlijk! De scrubdeeltjes zijn niet hard, maar ook niet te soft. Perfect voor je lichaam. Je huid voelt daarna superzacht én schoon. Deze scrub ruikt ook nog 's lekker, dus dat is dubbel genieten! Zeker een aanrader van de Hema, hij kost €2.50!
Hema Jip&Janneke Terra Bronzing Powder / 01:Hij is niet té donker, maar hij is wel ietwat licht. Maar voor mij prima! De poeder is lekker 'zacht', en je kan hem ook makkelijk blenden. Dit is zeker een aanrader, want zelf meisjes met lichtere huidskleuren kunnen hem gebruiken! Bij de Hema, voor €4.50 te koop!



GOSH Waterproof Eyeshadow/ Love that Ivory - Love that Pink:
Deze blijven superlang zitten (de hele dag!) zonder te creasen. Ze werken ook heerlijk als oogschaduwbasis, en daar gebruik ik ze ook het meest voor. Ik heb er nog 1 in het groen, maar die gebruik ik wel wat minder. Ze zijn best wel prijzig, maar vaak vind je ze ook in een 'afprijsbak' bij de Kruidvat, normaal kosten ze €7.49!
Rimmel Stay Glossy lipgloss / Stay my Rose:
Plakt niet, glanst mooi én blijft redelijk lang zitten. Dit is echt een heerlijke lipgloss. En lipgloss... dit is een product waar je vorige maand écht niet in mijn 'favo producten' lijstje zou tegen komen. Maar ik begin het steeds meer te dragen! Dit is echt mijn favo (tot nu toe!), en deze lipgloss kun je halen bij de Kruidvat voor iets van €9.99!



GOSH Nail Lacquer / Oceana:Deze kleur heb ik zó vaak opgehad in de zomervakantie (deze maand dus!), hij blijft gewoon prachtig. De kleur is altijd anders. Soms heeft het een blauwe gloed, en soms een groene. Dit lakje blijft me gewoon verassen! Echt prachtig lakje, en die kun je hebben voor €6.49 bij de Kruidvat!
Konad Stamping Nail Art:
Het gaat niet alleen om deze imageplate, maar ik heb Konad zo vaak weer gebruikt, vooral de laatste week! Eerst dacht ik er nooit aan (Lees: Ik had er geen zin in!), dus deed ik het niet. Maar ik had er weer zin in om een keer weer te Konadden, en it's so much fun! Echt, iedereen moet dit kopen als je houd van nail-art! Ik heb dit gekocht op Enchantra, en ik heb alles losgekocht. Alles kost €4.95 p.s. Dus Imageplates €4.95 en de Stempel + Schraper €4.95!

Dit waren weer mijn favorieten van de maand Augustus. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, en nu ben ik benieuwd:

Wat zijn jullie favorieten van de maand Augustus?

Veel liefs, Esmay

8 candy's:

Frauke zei

Leuke favorieten :D

Natasja zei

Erg leuke favorieten!

Anoniem zei

I love the konad. Hihi ben jij er ook al zo'n fan van. Ik ga zeker een keer die hema scrub proberen. Die lijkt mij echt goed. Liefs,xxxx Leuke producten.

Eline zei

Leuke favorieten hoor :)

Mariska zei

Leuke favorieten! De french tips met Konad heb ik nog niet helemaal onder de knie, dus daar ga ik nog even mee oefenen. Verder is Konad natuurlijk heel erg leuk!

Anoniem zei

Coole favorieten! Mijn favoriet afgelopen maand was dan toch eeeuh mijn lichtroze Essence Surfbabe blush.

tess zei

leuk

Inner Beauty Battle zei

Leuk!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC