zondag 26 juni 2011

lifestyle: breakfast at tiffany's

Image and video hosting by TinyPic
Ontbijten is iets wat ik standaard eigenlijk elke dag doe (oke, niet echt op zondag). Omdat ik én 's ochtends honger heb na kranten, maar ook omdat het goed voor je is (is bewezen: mensen die ontbijten zijn slanker dan mensen die niet ontbijten, check Kellogs reclame, haha!). Ik heb een favoriet ontbijtje, wat ik praktisch elke dag eet. En vandaag deel ik die met jullie!
Image and video hosting by TinyPic
Dit is dus mijn favoriete ontbijt. Het is de Krokante Muesli van de Aldi (of Lidl), en is echt goedkoop! Er zit ook gedroogde druiven in, maar daar 'proef' je niet heel erg veel van. Het is niet overheersend zeg maar. En hoe je dit maakt op de bovenstaande foto? Heel simpel. Doe wat van die Krokante Muesli in een kommetje/bakje, en doe er wat yoghurt bij. Wij hebben zelf altijd volle yoghurt (van de Lidl), maar je kunt ook magere yoghurt nemen als je dat lekkerder vind. Even roeren en klaar!
Ik zelf vind het echt een goed begin van de dag, een broodje vind ik namelijk niet lekker in de ochtend en dit wel. Het is een gezond, lekker ontbijtje waar je wel genoeg voedingsstoffen uithaalt voor de rest van de ochtend!

Waarom je trouwens elke dag 'moet' ontbijten? Nou, je ontbijt is je belangrijkste maaltijd van de dag. Hier haal je namelijk allemaal voedingsstoffen uit die goed zijn voor een dag. Als je niet ontbijt krijg je later honger, en neem je vooral wat ongezonds. Dit heeft een vriendin namelijk ook, die ontbijt nooit (luncht ook niet, neemt geen brood mee naar school!), maar eet wel de hele dag door óf iets ongezonds óf sultana's. Niet dat ze dik is, helemaal niet zelfs, maar als ze thuis komt dan krijgt ze altijd honger. En je ziet dus ook dat ze de rest van de dag 'snoept'. Het is gewoon erg belangrijk om standaard 3 maaltijden per dag te eten (ontbijt, lunch, avondeten).
Let op: Ik ben geen dietiste/voedingsexpert maar dit is gewoon wat ik altijd lees en hoor!

Wat eten jullie altijd in de ochtend als ontbijt?

With love.

3 candy's:

Charlotte 2.0 zei

Jummie! Ik ben dol op muesli met melk maar ook op tosti's of geroosterde boterhammetjes met kaas of jam!

Inner Beauty Battle zei

Dit lust ik niet haha! Ik eet altijd crackers of anders gewoon een broodje. Ik ben namelijk verslaafd aan pindakaas hihi. Dat doe ik trouwens niet op mn crackers hoor haha!

beautyforgirls zei

Ik ontbijt iedere ochtend. Of dat nu onderweg in de bus of trein is, ik verhonger zonder ontbijt!
Liefs, xxxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC