woensdag 29 juni 2011

lifestyle: breakfast at tiffany's #2

Image and video hosting by TinyPic
Ik liet jullie laatst al mijn favoriete ontbijtje zien, maar omdat het zulk warm weer is had ik wat anders bedacht. Het is wel met dezelfde ingredienten, maar dan net een tikkie anders! En ik moet je zeggen, je krijgt het er wel gelijk koel van!

Wat moet je namelijk anders doen? Nou, doe eerst een beetje yoghurt in je bakje en laat dat ongeveer drie kwartiertjes in de vriezer staan. Yeah, that's right. We gaan "frozen yoghurt" maken, letterlijk! En als je dan je bakje na drie kwartier er weer uithaalt is het dus een soort van ijs. Dan strooi je wat muesli erop en klaar. Je zomerse ijs ontbijt!

Ik vind het zelf persoonlijk fijn voor de zomer. Natuurlijk moet je wel even eerst drie kwartier wachten. Maar ik doe gewoon 's ochtends eerst dat in de vriezer, dan ga ik mezelf klaarmaken voor school (lees: make-up, als het er niet afzweet, anders gewoon mascara!), en dan eet ik mijn ijs ontbijt op!

Happy eating!

With love.

4 candy's:

beautyforgirls zei

YUMYUM, het ziet er lekker uit, leuke layout trouwens.
Liefs, xxx

Rani zei

Wauw, dat lijkt me lekker! Ga ik morgen proberen!
EN ESMAY, WAT EEN GAVE LAYOUT! Nu ben ik jaloers op jou! Ziet er erg professioneel & orgineel uit! Me likey!

Marjolein zei

Hmm, ik ben niet zo dol op gewone yoghurt maar dit kan vast ook wel met vruchtenyoghurt, haha. Ik ga het zeker eens proberen!

Elisa zei

Mooie lay-out!!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC