donderdag 23 juni 2011

personal: i got him

Image and video hosting by TinyPic
Als jullie me volgen op Twitter dan weet je het waarschijnlijk al (en bij mijn at the moment blogpost ook al!). Ik heb namelijk mijn laptop! En ik ben er zooo super blij mee, en op dit moment typ ik er natuurlijk ook op en hij is echt zo fijn! Maar dat wist ik al wel een beetje, want mijn zus heeft precies dezelfde, maar dat kan mij niet schelen. Hij is echt supersnel en zoveel beter dan mijn computer. Love it!
Image and video hosting by TinyPic
Ik heb dus een Asus, K52N serie, hij heeft een 15.6 inch en met 500GB en 4GB. Dat snap ik ook niet helemaal maar goed. He got it. Ik zag deze in de folder staan voor goedkoper, dus heb ik supererg gezeurd of ik die dan mocht, want had nog nét niet genoeg geld gespaard, dus toen moest mama even stukje meebetalen, maar in de winkel bleek dat dus een andere te zijn (met 320GB) die ze niet hadden, dus toen zei papa: Nou dan nemen we die maar mee. Toen was ik happy. En ik moet hem toch zelf betalen haha.
Image and video hosting by TinyPic
Verder heeft ie ook een webcam, Windows 7 en verder weet niet wat nog meer. Ben niet zo van de technische kant. Wat ik wel weet is dat ik er superduper blij mee ben, en dat ik er heel zuinig op ga zijn! En eindelijk kan ik meerdere tabbladen open hebben, want bij mijn computer kon dat niet. Nouja dan kon dat wel maar was ie óf ontzettend sloom (5 minuten over laden, heb het bijgehouden!) óf internet deed het niet. Heel vaag want overal in het huis deed internet het dan wel... Eindelijk kan ik weer gewoon normaal computeren, of in dit geval, laptoppen!
Image and video hosting by TinyPic
Wat voor laptop/computer hebben jullie?

With love.

5 candy's:

beautyforgirls zei

Mijn laptop is nu net een jaartje oud. Ik heb een acer! Heel fijn. Gefeliciteerd met je laptop!
Liefs, xxx

Inge zei

nice, fijn dat je nu een laptop hebt. ik heb ook een asus en ben er erg tevreden over, ik had hem voor school nodig. veel plezier met je laptopje =)

Inner Beauty Battle zei

Aa leuk, ben je eindelijk van die slome computer af of niet haha! Ik heb zelf een simpele Acer, zolang ie 't maar doet met alles en snel is vind ik het prima!

Juudith zei

Whoeee beter zegg dat je een laptop hebt!!

Michelle zei

Sinds een week een MacBook Pro. I'm in love <3


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC