donderdag 9 juni 2011

beauty: make-up merk rijker - biguine

Image and video hosting by TinyPic
En beautyland is weer een make-up merk rijker. Namelijk Biguine. Biguine is een Frans merk, wat ik eigenlijk nog nooit had gezien, waar ik nog nooit wat van had gehoord, maar het is er. En omdat ik jullie wil laten leren kennen met de producten, hier een korte review!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Blush "Caramel"

De verpakking van de blush vind ik best wel een bummer, ook omdat het best aan de prijzige kant is en je er niet echt een luxueuze verpakking voor krijgt. Dat vind ik erg jammer, ook omdat ik hou van mooie verpakkingen. Daar in tegen is de blush wel weer heel erg mooi, het is een beetje een neutrale peachy blush met een beetje shimmer. I like it.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Oogschaduw trio ""Couleurs de Nuit"

De verpakking hiervan vind ik ook weer niet echt geslaagd. Gewoon weer goedkoop ogend, en ook jammer dat ie bol is, want daardoor kun je ze niet stapelen als je er meerdere hebt. De oogschaduws zelf zien er wel weer prachtig uit, en die zijn ook goed gepigmenteerd. Misschien lijkt het op de foto niet zo, maar het is echt zo.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Mascara Prodige "Brun D'Enfer"

Een bruine mascara, ik had me er nog nooit aan gewaagd. Gewoon omdat ik bang was als ik dat op zou doen dat je het gewoon niet zou zien. En aangezien ik zonder mascara gewoon echt een kinderhoofdje heb was ik ook niet echt van plan om een bruine mascara ooit te kopen. Op zich is deze mascara best fijn, maar voor mij geeft ie te weinig volume. Het is meer een mascara die je gebruikt bij een heftige nude look, haha. Check de verpakking trouwens, ook heel vet! Hele aparte vorm, daar hou ik wel van.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Lipstick "Beige Nude"

Niet echt de perfecte nude kleur voor mijn lippen, maar dat maakt niet uit, het is ondanks dat wel een fijne lipstick. Al denk ik niet dat ik hem vaak zal gaan gebruiken, doordat de kleur me dus niet echt flatteert. De verpakking van de lipstick vind ik wel erg mooi, en daarmee heeft 'ie toch wel punten gescoord. Fijne lipstick, jammer van de kleur, dat is het enigste wat ik zeg.

Biguine heeft er dus zeker wel fijne producten tussen zitten, maar wat ik zo jammer vind is dat de verpakking van elk product een beetje anders is. Die van de mascara is weer een beetje brons achtig, terwijl die van de lipstick weer mooi zwart/zilver is. Als ze dat nou een beetje op een lijn brengen, dan is het voor mij helemaal toppie.

Hebben jullie dit ooit in de Franse winkels zien liggen (als je naar Frankrijk op vakantie ging uiteraard)? En heb je er ooit van gehoord?

With love.

4 candy's:

beautyforgirls zei

Wat een mooie palette.
Liefs, xxx

Juudith zei

Ken de het nog niett... maar die oogschaduw vind ik wel moooi!

Anoniem zei

Hoi, leuk artikel
Ik wil je alleen een tip geven niet om je af te kraken hoor maar gewoon!
zorg dat je je lipstick regelmatig aanbrengt. je zietn namenlijk nog een beetje van je 'natuurlijke'lippen.
maar erg leuk ik ga vanaf nu je blog volgen!

Esmay (admin) zei

@ Anoniem: Geeft helemaal niets! Maar dat klopt inderdaad! Daar kon ik ook niks aan doen, want daar wil nooit lipstick blijven 'hechten' bij mij! Dus vandaar (:


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC