zondag 19 juni 2011

fashion: lookbook hypes

Image and video hosting by TinyPic
Ik hou van kijken op LookBook. Ik doe het misschien niet heel erg vaak, maar als ik dat doe dan heb ik er wel veel plezier in. Kijken naar al die mooie outfits die sommige meiden hebben! En hoe sommigen dat ook mooi kunnen combineren. Daar ben ik best een beetje jaloers op! Vandaag mijn favoriete outfits die ik heb ge-hypt.
Image and video hosting by TinyPic
Ik hou wel van die combinatie met het parfumshirtje, de felle broek en dan dat lichte bloesje. Eerlijk? Die broek zou ik niet zo snel dragen, maar ik vind deze outfit wel heel erg geslaagd!
Image and video hosting by TinyPic
Dit zou ik dan weer wél dragen. Zo'n drukke jumpsuit (playsuit?) met een panty, een vestje en sandaaltjes. Dit vind ik echt heel erg leuk!
Image and video hosting by TinyPic
De schoenen vind ik minder en het tasje ook, maar ik vind de combinatie van jurkje-vestje-riem leuk! Sowieso vind ik het jurkje heel leuk!
Image and video hosting by TinyPic
Geen idee of het een rokje is of een jurkje, maar ik weet wel dat ik dit een geslaagde outfit vind. Heel simpel met het zwart, maar het rokje maakt het toch wel wat specialer.
Image and video hosting by TinyPic
Geen uitleg voor, gewoon mooi jurkje! De ketting vind ik wel weer wat minder!

Hou jij van LookBook?

With love.

4 candy's:

beautyforgirls zei

Er staan altijd zulke leuke foto's op.
Liefs, xxxx

Anoniem zei

Waar komt dat bloesje op de eerste foto vandaan xd. Die wil ik <3

Unknown zei

Wat een mooie outfits, ik hou van de outfit met de roze broek!

Prachtige site heb je trouwens!

Anoniem zei

Ik kijk altijd op lookbook.nu of op fashiolista.com, ik heb daar namelijk ook een account en ik vind dat sommige mensen zo'n stijl hebben, echt van OMG ♥.♥ xD Maar leuk artikel!!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC