maandag 6 juni 2011

personal: ik ga het doen - no buy maand

Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik echt een heuse shopaholic. Ik ben echt te erg, en ik wist dat dat eventjes moest veranderen. Daarom heb ik een no buy maand, een maand NIKS kopen, maar dan ook helemaal niks. En hij begint vandaag!

Het kwam eigenlijk ook een beetje door een comment van Rani:

Haha, Esmay! Je hebt je weer goed laten gaan! Tijd voor een no-buy maand! :D Dat doe ik ook nu! Ik heb al heel wat geld gespaard en ik ga na mijn examens eens heel goed shoppen! Het is vooral moeilijk om geen nagellak te kopen, maar ik heb toch geen tijd om de Kruidvat binnen te gaan, dus de examens heeft dan toch nog één voordeel! Leuke spulletjes, en ik ben echt zoooo jaloers op je Lancôme blush!

 Bedankt, meid -.-! Nee grapje, het is goed dat je dat zegt, want daardoor doe ik het ook echt, ik had gewoon even iets nodig waardoor ik het ook echt ga doen. Ik moet roeien met de dingen die ik heb, zoiets. Hoe gaat dat gezegde?
Anyways, tot 6 juli mag ik dus niks kopen zelfs niet als er korting opzit.

Gaat dit me in godsnaam lukken?

With love.

8 candy's:

beautyforgirls zei

Succes meid.
Liefs, xxx

Selina zei

Heel veel succes met je no buy!

juudith zei

Ik wens je heeeeel veeel success!! het gaat je vast lukkenn!!

Kelly zei

Het gaat je lukken, ik weet het zeker! Heeel veel succes je kunt het!

Rani zei

Het gaat je lukken! Ik doe met je mee tot 6 juli, dus we zijn me twee :D haha, wat leuk dat je mijn comment erbij hebt gezet :D Veel succes meid, we zullen het nodig hebben ^^

Inge zei

gooooood luckk! =)

Marjolein zei

Haha, succes!! Je kunt het. ;)

Elisa zei

Succes ;)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC