maandag 13 juni 2011

beauty: teez - be hypnoteeez

Image and video hosting by TinyPic
Teez, een merk waar ik eigenlijk nog nooit eerder echt wat van gehoord had. Maar het blijkt best een leuk en jong merk te zijn, en nog beter. Het is best wel budget. En dat is natuurlijk altijd welkom (al ben ik op challenge). Anyways, vandaag een kleine review van een paar leuke producten!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Silk Fantasy Eyeshadows "Gusty 03" en "Cool 07"

Allereerst deze prachtige oogschaduws. Of nouja, de verpakking vind ik dan weer niet helemaal prachtig. Beetje druk, maar het past dan wel weer bij de naam van de oogschaduws, want fantasie rijk is het dan weer wel.

De oogschaduws zelf zijn echt heel erg goed gepigmenteerd, en ook heel erg mooi. Je kunt ze samen gebruiken, maar ook met andere oogschaduws. Er zit ook een beetje een mettalic glansje in en dat maakt de oogschaduws wel erg mooi! Love these.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Pigment Powders Eyeshadows "06 Outta Control" en "10 Cool"

Deze hebben ook weer die fantasie rijke verpakking, natuurlijk. Want het is natuurlijk uit dezelfde collectie. #dom Deze zitten alleen niet in een strakke, vierkante verpakking. Maar in ronde, een beetje bollige verpakking.

Deze pigmenten lijken als je ze swatcht wel erg mooi, en dat zie je ook op de swatch-foto, maar oh my. Wat waren deze poeders verschrikkelijk om aan te brengen. Je ziet gewoon helemaal niks op je ogen. Alleen een beetje shimmer. Hoe tevreden ik was over die vaste oogschaduws, hoe ontevreden ik ben over deze poedertjes.

Hebben jullie wel eens gehoord van Teez?

With love.

5 candy's:

MissPrettiness zei

Mooie kleurtjes! En leuke verpakking! =)

beautyforgirls zei

Prachtige kleurtjes. Leuke palettes.
Liefs, xxxx

Rani zei

Wauw, die oogschaduws zijn prachtig! Spijtig dat er die pigments zo slecht afgeven op je ogen. Heb je al geprobeerd ze aan te brengen met een nat kwastje?

Vivian zei

Mooie kleurtjes.
Ik heb er wel eens van gehoord van Teez.
x

Anoniem zei

Ik blijf die verpakking supermooi vinden..
Jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC