woensdag 22 juni 2011

beauty: max factor "summer & autumn/winter" looks + reviews #2

Image and video hosting by TinyPic
Ik liet jullie al kennis maken met deze producten, maar vandaag is het tijd voor andere producten die ik jullie laat leren kennen. Dit zijn namelijk nieuwe producten die nieuw in het assortiment komen bij Max Factor. Ze zijn in de zomer verkrijgbaar, maar ze zitten ook in de autumn/winter look!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Look twee Eye Lines & Lash Play
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Liquid Eye Pencils "Violet Voltage en Silver Spark" €10.99

Allereerst deze Liquid Eye Pencils. Ik heb twee kleuren, maar je hebt er nog een paar meer. Ik heb Violet Voltage en Silver Spark, twee hele mooie kleuren vind ik zelf. Over de verpakking heb ik niet zoveel te vertellen, aangezien dat best wel standaard is, wel handig is dat smudgertje aan de achterkant!

Voor de rest werken ze echt harstikke goed! Ze blijven lang zitten en zijn lekker creamy, want ik zelf heel fijn vind, want als je van die harde potloden hebt is dat ook niet zo fijn voor je ogen! Die paarse gebruik ik vooral best wel vaak omdat ik hou van paarse oogschaduw, grijze oogschaduw draag ik namelijk niet zo heel vaak. Toch vind ik het echt dikke aanraders, al zijn ze best prijzig!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Look drie All or Nothing
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Smokey Eye Effect "Blue Tempest" €11.99

Dan nog een Smokey Eye Effect eyeshadow. Dit product is niet nieuw in het assortiment maar het is wel een nieuwe kleur, namelijk blauw. De verpakking vind ik best leuk, maar de oogschaduws zelf zijn gewoon niet zo handig, want de ene die is best wel scherp, maar als je die vaker gebruikt dan word 'ie stomp en je kan deze dus niet zo makkelijk slijpen, dat is erg jammer!

Nee, dat is helemaal niet jammer! Want zoals je ziet op de foto hierboven creast dit product al na een paar tellen! Zelfs met oogschaduw, dus als basis kun je het ook niet gebruiken! Max Factor die slaat de plank gewoon volledig mis met dit product. Gewoon niet kopen.

Dit waren de looks en de producten, erg jammer vind ik het zelf van die Smokey Effect eyeshadow, die Liquid Eye Pencil vind ik wel heel erg fijn. Die zijn aan te raden, zeker weten!

Wat vinden jullie eigenlijk van Max Factor als merk?

With love.

3 candy's:

beautyforgirls zei

Ik vind sommige producten heel fijn van max factor en andere weer wat minder.
Liefs, xxx

Michelle zei

Die Smokey Eye Effect eyeshadow lijkt me wel wat :D. Mss binnenkort eens kopen? :P

Esmay (admin) zei

@ Michelle: Heb jij die review wel gelezen? O: Hij is namelijk helemaal niet fijn, hij creast binnen 10 seconden. Of wil jij met zulke streep oogschaduw lopen?


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC