zaterdag 18 juni 2011

beauty: max factor "autumn/winter" looks + reviews #1

Image and video hosting by TinyPic
Ik kreeg een tijdje geleden voor het eerst een persmap, harstikke tof. Want daarin stonden de looks van de herfst en winter in. Ik laat jullie een paar van die looks zien, en ik review een paar producten. Een andere keer heb ik een deel twee met nog een paar producten en looks. Die komen eigenlijk uit de zomercollectie, maar dat geeft niet zoveel.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Look éen Back to Brows
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Xperience Weightless Foundation €16.99

De verpakking vind ik best leuk, met die grote, groene X erop. Verder zie je in het vakje welke kleuren je hebt, die ik op de foto heb is Raw Silk, de geelste en lichtste tint in de hele collectie. Verder ruikt deze foundation sterk naar komkommer, ik vind het niet heel erg, maar als je niet van komkommer houdt is het wel een beetje een probleem. Als je hem eenmaal op hebt ruik je het niet meer!

De foundation zelf vind ik erg fijn. Wat ik wel jammer vind is dat er eigenlijk alleen maar rode tinten in de collectie zitten. Ik heb namelijk een redelijk rode huid, en ik wil daar juist een gele tint bij om het wat meer neutraal te houden. Op de swatchfoto is het van links naar rechts: Raw Silk, Beige Linen en Sandlewood
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Look vier Flushed, Blushed Cheeks
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Xperience Sheer Gloss Balm "Pink Quartz" €10.99

Ook deze balsem zit in een verpakking met groene X. Ook zie je wat voor kleur je vast hebt door de dop. Daar kun je het door heen zien. Ik heb de rozigste tint van de collectie!

De balm/gloss zelf vind ik erg fijn! Hij geeft zeker weten kleur af en dat vind ik erg fijn. Maar het is zeker weten geen lipstick! Want hij is namelijk nog wel wat sheer, maar he, Max Factor says!  Ik weet wel dat ik deze balm echt heel erg fijn vind, en het liefst wil ik ze allemaal. En ik kan je verzekeren: Dat heb ik niet heel vaak!

Dit waren alweer de eerste looks en reviews. In het tweede deel komen de andere looks en reviews aan bod. En ja, de producten van Max Factor vind ik ook best prijzig, maar ik vind met deze producten dat je zeker waar voor je geld krijg. Dat is niet met alle producten zo van Max Factor (denk aan Second Skin, lichtste kleur maar op mijn gezicht word ie zo donker als ik weet niet wat!). Maar bij deze producten vind ik dat wel!

With love.

2 candy's:

beautyforgirls zei

Het is een mooie en neutrale look. Je huid ziet er heel mooi en egaal uit. Die foundation heb ik ook.
Liefs, xxxx

Merel zei

Ben zelf ook enorm tevreden over Max Factor!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC