zondag 5 juni 2011

personal: proeven van high end

Image and video hosting by TinyPic
Ik heb er voor de eerste keer van m'n leven van geproefd. High end make-up. Eerder dacht ik altijd: Waarom? Essence en Catrice is voor mij echt al prima, waarom zou ik meer betalen? En het klopt dat die merken prima zijn, maar als je een keer high end hebt geproefd, dan wil je niks anders meer.

Zo ook bij mijn Lancome producten. Je ziet en voelt gewoon dat het geweldige kwaliteit is. De verpakking is echt geweldig, heel mooi luxe (natuurlijk), en het product zelf is gewoon al prachtig om naar te kijken. Ik wou eigenlijk een ellende lange blogpost schrijven hier over, maar dit is het enigste wat ik maar kan zeggen. De verpakking en het product is gewoon een en al walhalla. Je kan er wel naar blijven kijken.

En wat ik nu op het oog heb? Je ziet het hierboven al op de foto. Chanel Pink Explosion blush. Oh my god. Geweldig. Alleen de prijs... €36.00!

With love.

5 candy's:

beautyforgirls zei

Prachtig,
<3
Liefs, xxx

Brecht zei

WAAAAAUW!
Ik heb vandaag voor het eers gosh gekocht, en ik vond dat al een heel grote stap! :D
Ik ben super benieuwd of je het echt fijner vind dan Essence/catrice!

Rani zei

GO FOR IT. :D

Tessa zei

Ik heb dagcreme en reiniging van Chanel, en de make up maar gewoon van low budget merken, zoals Catrice en Max Factor. Het is dat de luxe merken zo duur zijn, want de kwaliteit is onweerstaanbaar.

Myrthe zei

Dat heb ik ook altijd ! De blush van Chanel is echt super mooi. <3 Jammer dat dat altijd zo duur is! :(


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC