woensdag 18 mei 2011

lifestyle: healthy, healthy and.. healthy

Veel meisjes -en vrouwen, en stiekem ook jongens/mannen- willen graag gezond en strak op het strand/zwembad verschijnen. Want stel je voor dat je met een 'vetrilletje' gezien word, of met lubber benen (grapje natuurlijk hé! Iedereen heeft wel een vetrilletje!). Daarom vandaag een paar gezonde tips! En ik ben geen diëtiste of whatever, dit zijn gewoon mijn tips, die voor mij werken.

Tip éen
Ga dit filmpje is doen. Dit is echt heftig, ik ging het vandaag proberen, nou ik hield het niet zo lang vol hoor, maar ik probeer het nog wel eens. Het duurt maar 30 minuten, dus het is niet zo'n oefening met een smoes van: Ik heb er geen tijd voor. Iedereen heeft wel 30 minuten over voor een strak lichaam!

Tip twee
Eet gezonder. Als je lichaam vind dat 'ie dorst heeft, drink dan water. Je lichaam heeft daar genoeg aan. Je lichaam zegt niet dat 'ie al die drankjes met suikers wil. Dorst = water. Natuurlijk kun je soms wel wat anders drinken, maar water is toch wel het gezondst. Hetzelfde geld voor eten. Heb je een keer tussendoor honger, eet dan wat fruit. Fruit is lekker en gezond. Ik heb trouwens ook een paar favorieten, die zie je hier.

Tip drie
Neem je sport oefeningen mee in je dagelijkse leven. Neem de trap in plaats van de lift. En loop/fiets een keer ergens naar toe in plaats van de auto te nemen. Dat scheelt weer heel wat, maar het maakt echt verschil.

Weinig tips, maar ik heb niet echt meer toe te voegen.
Natuurlijk kan ik ook zeggen: Ga meer sporten en niet meer ongezond eten,
maar dat is meer een crash dieet, en dat moeten we ook niet hebben! Tuurlijk mag er af en toe wel chips doorheen, of toch maar dat lekkere ongezonde drinken, als het maar niet standaard word dat je het altijd gaan nemen. In ieder geval: Veel succes!

En willen jullie van de zomer ook afgetraind op het strand/zwembad verschijnen?

With love.

4 candy's:

beautyforgirls zei

Handige tips.
Ik ga verder niet trainen.
Liefs, xxx

Myrthe zei

Ik wil wel wat dunner zijn, dus ik ga deze tips zeker gebruiken ;). Thanks! x

Life of Lisa zei

handige tips!

Anoniem zei

thankyouuu<3


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC