maandag 30 mei 2011

personal: goede ideeën beginnen bij goede koffie

Kennen jullie die reclame's wel, van Douwe Egberts? De titel van deze blogpost is de 'slagzin' van hun campagne. Zo zag je Doutzen Kroes voorbij komen, maar ook Alain Clark met Jacqueline Govaert. Maar we hebben het nu niet over die reclame's. Nee, we gaan het hebben over ideeën!

Want soms bedenk je iets en wil je het uitwerken want je bent zo enthousiast over iets. Dan check je even een bepaalde site/blog en dan zie je jou idee. Uitgewerkt en online gegooit. En dan? Ja, zoiets is mij ook wel eens overkomen. Dan wou ik echt wat spetterends online zetten, helemaal uitgewerkt en gepland. Ik ga wat blogjes langs en wat zie ik? Juist, 'mijn' idee.

Natuurlijk is dat niet leuk, en dat vond ik toen ook niet. Ik geloof dat ik het toen wel gewoon online heb gezet, maar ik weet het ook niet meer precies. Soms verwijder ik het blogbericht ook direct, omdat ik het idee dan niet bijzonder genoeg meer vind. En zo heb je dat wel met meer dingen. Je hebt bijvoorbeeld een presentatie, en je hebt een super goed onderwerp, hoor je even later iemand door de klas roepen: Ik doe het daarover! En dat was dan precies jou idee! Ja, zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Maar zie het als iets 'goed' iemand vind jou idee dus blijkbaar ook leuk, ook al weet diegene niet dat jij het ook had bedacht!

Hebben jullie wel 's zoiets meegemaakt?

With love.

3 candy's:

beautyforgirls zei

Hihi, heel herkenbaar.
Liefs, xxx

kelly zei

Heel herkenbaar, vind het altijd zo vervelend!

Myrthe zei

Dat heb ik ook wel eens gemaakt, inderdaad heel vervelend ! Maarja, het gebeurt nou eenmaal. (:


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC