vrijdag 13 mei 2011

beauty: let's brush on

Image and video hosting by TinyPic
Van Born Pretty Store had ik al 's een kwastensetje wat ik mocht reviewen, maar omdat ik daar niet heel tevreden over was, kreeg ik een andere opgestuurd. En die was roze! Nu ben ik dan wel echt een sucker voor schattige, roze spulletjes, tóch heb ik dit kwastensetje uitgebreid getest.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Roze kwastensetje - $7.17 (op de site staat 'ie trouwens anders - andere roze kwasten)

De verpakking vind ik gelijk al prachtig. Heel mooi lichtroze en met een schattig strikje voor op waar je het aan elkaar kan maken. Echt erg leuk, want ook de kwasten zijn roze. Die punt heeft dit kwastensetje in ieder geval al in de pocket. Het is trouwens van het merk Blue Place, maar dat is dus gewoon te koop bij Born Pretty Store.
Image and video hosting by TinyPic
Blushkwast
Dit is op zich wel een fijn kwastje, nog niet zo heel zacht. Maar in ieder geval véel zachter dan die van het andere setje. Deze gebruik ik nog wel eens, omdat ie wel fijn mijn blush oppakt en aanbrengt. Jammer dan dat 'ie niet zo heel zacht is!
Grote, platte oogschaduwkast
Dit is een best wel stevig oogschaduwkwastje, maar wel heel erg fijn voor oogschaduw op je bewegende ooglid. Lekker groot, alles is dan ge-oogschaduw-t. Deze is ook best wel zacht.
Klein, plat oogschaduwkwastje
Net als die grote, ook weer heel fijn in gebruik. Ook weer stevig, maar wel zacht. Heel fijn voor bijvoorbeeld oogschaduw onder je ogen aan te brengen!
Image and video hosting by TinyPic
Schuin afgesneden (eyeliner) kwastje
Deze is echt heerlijk dun, dus ideaal voor eyeliner. Zelf gebruik ik 'm daar alleen niet voor. Ik gebruik hem voor highlighter in m'n binnenste ooghoeken, want daar vind ik zulke kwastjes ook fijn voor. Gewoon een fijn stevig kwastje.
Klein kwastje
Zelf weet ik niet zo goed wat ik hiermee aan moet. Waar is het precies voor?
Misschien dat het fijn is voor oogschaduw onder je ogen aanbrengen? Ik heb werkelijk waar geen idee. Voelt wel weer gewoon lekker stevig en zacht.
Applicator
Zo'n dingetje krijg je volgens mij bijna bij elk oogschaduwpaletje wat je koopt,
gewoon een simpel ding waar je oogschaduw mee kan aanbrengen, sommigen gebruiken hem nog, ik niet meer. Dus deze heb ik ook niet echt gebruikt.
Wenkbrauw-wimper kammetje
Hier kan ik ook niet zoveel over zeggen, gewoon een prima 'tool' (ik vind het ook niet echt een kwast) voor je wenkbrauwen of je wimpers.

Waar je wel op moet letten bij deze kwasten is dat ze na een aantal wasbeurten loslaten. De lijm word dan week en de 'steel' en het kwastje laten elkaar los. Op zich is dit niet zo heel erg, want je kunt het lijmen, maar wel iets waar je rekening mee moet houden!
Ik had dit trouwens bij drie kwastjes, de oogschaduwkwastjes en het wenkbrauw-wimper kammetje. Al met al wel een fijn setje.

Wat voor kwasten gebruik jij (welk(e) merk(en))?

With love.

4 candy's:

Judith zei

Wauw! Mooie set!

Myrthe zei

Mooi setje! De verpakking ziet er echt supermooi uit. <3 Ik gebruik kwasten van verschillende merken! x

Romy zei

Mooie set! Ik gebruik zelf gewoon kwasten van de Hema eigenlijk, haha

beautyforgirls zei

Prachtige kwasten. I love it.
Liefs, xxxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC