dinsdag 10 mei 2011

update: korrekt nederlants

Ja, ik heb ze soms, de Nederlandse spelfouten in mijn blogpost. Ik kan er niks aan doen, want ik denk altijd: Dat zou wel goed wezen. Maar mooi niet dus. Soms word ik erop gewezen, soms niet. Én als ik het hoor dan baal ik toch wel, omdat die spelfouten soms je blogpost verpesten.

Daarom heb ik besloten dat ik mijn blogpost, als ik ze heb geschreven, even ga kopiëren/plakken naar Word voor de spelfouten. Ik schrijf ze nu namelijk altijd in Blogger, en daar heb je ook wel een spellingscontrole knopje, maar volgens mij rekent die niet elke fout.
En wat betekent dit nou voor jullie? Dat jullie smoothly-er een blogpost kunnen lezen, want er zitten geen spelfouten in! Is dat niet handig?

Hebben jullie wel 's spelfouten?

With love.

8 candy's:

beautyforgirls zei

Hihi, ik kopieer vaak mijn blogposten eerst in word om te zien of ik spelfouten heb. Toch vermijd je zoiets niet.
Liefs, xxx

Lisa zei

Haha, ik heb vast wel eens een foutje! Ik merk ze altijd heel snel op, dus schaam ik me extra erg als ik er zelf eentje maak! Ik schrijf mijn artikelen altijd in Windows Live Writer, waar ook een controle in zit.
Iedereen maakt wel eens een foutje, ik kan me er niet heel druk om maken. Maar wel goed dat je het stukje nu nog eens extra controleert!

Juudith zei

haha wat grappig!! Ik maak zelf ook wel eens spelfouten volgens mij.. nouja ik weet het eigenlijk wel zeker.. Moet af en toe kunnen toch..?

Lisa zei

Ik bekijk altijd fouten in een werkstuk bijvoorbeeld (:
&Ik wacht nu al heel lang op je stash-filmpje, waneer komt ie? :$

Judith zei

Inderdaad, zoals de persoon hierboven al zegt. Je haalt er alleen spelfouten mee uit, maar geen grammatica fouten. Maar toch goed dat je het doet! Al moet ik zeggen dat ik bij jou niet erg veel merk van spelfouten ;) Er zijn mensen die het woord review niet eens kunnen schrijven x] die schrijven revieuw ofzo :P

Esmay (admin) zei

@ Lisa: Ik weet het nog niet! Ik ben namelijk nog niet tevreden met mijn opbergsysteem!

Myrthe zei

Ik heb zelf ook wel eens een spelfout, maar ik probeer ze ook altijd weg te werken. Maar het kan soms gewoon gebeuren! x

Anoniem zei

ohhhh sorry dat ik dit moet zeggen maar:
want ik denk altijd: Dat zou wel goed wezen.
Wezen moet zijn zijn en zou moet zal zijn. Dus dat zal wel goed zijn. Verder vind ik het goed dat je nu je berichten door de controle haalt!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC