zondag 1 mei 2011

personal: who says?

Er zijn zoveel liedjes die zeggen dat je wél goed bent zoals je bent. Maar nog steeds denken heel veel mensen (en dan vooral meisjes) die zichzelf niet goed genoeg vonden. Die vonden dat ze niet 'perfect' waren zoals ze waren. Maar lieve meiden, geloof nou in jezelf!

Maar laatst hoorde ik dit liedje. Who Says van Selena Gomez. En het is allemaal zo waar wat ze zing. Want wie heeft ooit gezegd dat jij niet mooi bent, wie heeft ooit gezegd dat jij het niet waard bent? Natuurlijk zijn er soms momenten waar je jezelf niet goed genoeg vind, iedereen heeft ze wel. Maar als je het áltijd denkt, daar word je zelf ook ongelukkig van. Want het is zonde als je jezelf niet laat zien.

Dus probeer van jezelf te houden zoals je bent, want als jij gelukkig bent straal je dat uit, en dat merken andere mensen op, en ze zien dat jij het wél waard bent!
Love.

7 candy's:

Anoniem zei

Ik ben tevreden met mijzelf.
Liefs, xx

Myrthe zei

Wauw, mooi liedje! <3 en leuk artikel. xx

Life of Lisa zei

leuke post, en inderdaad ze heeft en jij ook helemaal gelijk! x

Tatjana zei

Mooie post!

Eline zei

Helemaal mee eens, goed en leuk artikel! Op het moment is Who Says ook mijn favoriete liedje :)

Anne zei

Helemaal gelijk!

Noumidia zei

Who says is inderdaad een super leuk liedje. «33


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC