zaterdag 21 mei 2011

beauty: GOSH "new products"

Image and video hosting by TinyPic
Het is jullie vast niet ontgaan dat GOSH ook hun assortiment aan het vernieuwen zijn. Er gaan een paar dingen weg, maar er komen ook een paar nieuwe producten bij. Ik heb daar een paar van en die ga ik kort reviewen.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Mono Eyeshadow  Metallic Grey €6.99

De verpakking vind ik allereerst heel leuk, omdat je er een doosje bij krijgt. Natuurlijk is dat een beetje onnodig, maar het geeft wel meer luxe gevoel. De verpakking van de oogschaduw zelf is natuurlijk heel erg GOSH. Heel simpel en strak, iets wat GOSH altijd heeft.

De oogschaduw zelf vind ik heel apart, soms lijkt het wat blauwig, maar soms ook gewoon grijs. Dat komt omdat er blauwe shimmers inzitten. Dit is echt een mooie kleur om in de crease aan te brengen!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Matte Duo Eyeshadow Green Zone €8.45

De verpakking is natuurlijk wat we, alweer, van GOSH gewend zijn. Wel is de naam een beetje misleidend. Want zoals je ziet op de onderste swatchfoto heeft de oogschaduw wel een beetje shimmer! Maar dat is alleen in de zon.

Helaas is het pigment van deze oogschaduw niet heel erg goed. Dat vind ik erg jammer omdat GOSH niet echt heel erg budget proof is. Op je ogen valt het pigment wel mee, maar ik had er gewoon meer van verwacht.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Long Lasting Eyeliner Pen Purple €7.99

De verpakking hiervan is weer simpel, wel leuk is dat de verpakking de kleur van de eyeliner is. Want als je er meerdere hebt, dan raak je ook niet in de war. Altijd handig!

De kleur zelf is echt prachtig. Dieppaars, met allemaal shimmers. Je kan er wel naar blijven kijken. Ook blijft ie gewoon harstikke goed zitten. Ik ben er mee gaan zwemmen (correctie: ik werd erin gegooid), en toen liep 'ie niet uit! Zeker goed.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Long Lasting Brow Pen Mohagany €7.99

Dit product heb ik niet getest, omdat het gewoon niet de goede kleur is voor mijn wenkbrauwen. Er zit namelijk een rode gloed in, en hij is te licht voor mijn wenkbrauwen.
De pen is trouwens wel heel raar werken, omdat je het niet gewend bent.
Heel jammer dus dat het niet de goede kleur is, maar op mijn hand bleef 'ie wel lang zitten.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Long Lasting Lip Marker Berry €7.49

Heel leuk dat GOSH nu ook lipmarkers heeft! Deze producten zijn op dit moment best wel bekend, omdat ze zo lang moeten blijven zitten, en nu heeft GOSH er dus ook eentje.

Het is echt een stift, en het is dus ook eventjes wennen om het op te doen. Omdat het spul zo snel droogt moet je snel werken. Mij is het niet helemaal gelukt, en heb mijn lippen ook niet helemaal mooi gelijk ingekleurd.

De kleur zelf vind ik echt prachtig! Op de foto heb ik hem echt goed opgebracht, maar als je hem heel lichtjes opdoet en er een transparante lipgloss overheen doet, is het echt een "my lips but better" kleur!

Dit waren de producten die ik zelf heb getest, er zijn nog wel wat nieuwe producten, maar die heb ik zelf niet. Ze liggen vanaf 23 mei in de winkels, dus ik zou zeker even jou Kruidvat checken. Want sommige producten zijn zeker de moeite waard.

With love.

9 candy's:

Life of Lisa zei

leuke producten! die eyelinerpen lijkt me erg fijn!

beautyforgirls zei

Wat heeft die lipstain een mooie kleurtje. Onwijs leuke dingen.
Liefs, xxx

Brecht zei

Ik ben erg benieuwd naar de FOTD!

Myrthe zei

Leuke producten & fijne reviews! :) xx

Anne zei

Ze lijken me echt allemaal heel erg fijn!

Anoniem zei

Leuk artikel en ook mooie foto's !

Carola zei

De lipstain vind ik prachtig, leuke dingen.

Eline zei

De grijze oogschaduw vind ik echt heel mooi!

Judith zei

Ik vind Gosh echt zo'n leuk merk! Ze hebben echt superleuke dingetjes!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC