donderdag 26 mei 2011

beauty: pupa "bronze mania" bronzer gel en lip conditioner

De zomer komt er natuurlijk aan, maar omdat we nog niet zo'n mooi sunkissed huidje hebben heeft Pupa een nieuwe, kleine, collectie gemaakt. Namelijk "Bronze Mania", met allemaal mooie bronze producten die je huid een mooie sunkissed look geven! Ik heb twee van die producten en vandaag ga ik die reviewen voor jullie!
Sun Temptation Gel 01 €19,25
Allereerst dit product. Toen ik het zag dacht ik echt van: Wat moet ik hiermee? Maar uiteindelijk is het wel een harstikke fijn product! De verpakking ziet er natuurlijk ook al mooi uit. Mooi bronzy, en dat past goed bij de collectie!

Verder maakt 'ie je huid ook echt harstikke mooi bruin. Niet nep oranje bruin, maar mooi een bruine gloed. Dat zie je ook wel op mijn handen. Misschien dat je het hier niet zo goed ziet want Blogger maakt de kwaliteit minder van de foto's, maar je ziet het écht wel!
En wat nog fijner is: Het bevat SPF 15. Dat is natuurlijk niet zo heel veel, maar beter dan niks!
Lip Stylo 03 €12.95

De verpakking hiervan vind ik mooier dan die van de bronzer-gel. Dat komt omdat van deze de verpakking wat met glitters is, heel apart om uit te leggen, maar het is mooi. Is het jullie trouwens opgevallen dat de doosjes van de verpakkingen heel mooi overlopen van zilver-grijs achtig naar bronze!

Dit is echt een super fijn product, en zit nu in mijn dagelijkse bakje! Hij verzorgt mijn lippen gewoon als een lippenbalsem, smeert als een lippenbalsem, maar geeft een kleurtje/shimmer als een lipstick! Heel mooi bij een mooie bronze look! Je hebt deze ook in andere kleurtjes, maar ik vind deze echt al super mooi. Deze blijf ik zeker gebruiken.
Fact: Er zit al helemaal een deukje in van mijn lippen. Ik vind hem écht heel erg fijn!

Dit waren de "Bronze Mania" producten van Pupa. Er zitten dus meerdere kleurtjes bij, en een mooie, gebakken bronzer. Wat mij betreft de mooiste uit de hele collectie, maar die heb ik dus niet, helaas! Op de site van Pupa zie je waar Pupa bij jou in de buurt verkocht word.

Hou jij van een bronze look? En de zomer?


With love.

2 candy's:

beautyforgirls zei

Ik hou daar wel van. Ziet er goed uit.
Liefs, xxx

Myrthe zei

De laatste tijd ben ik ook heel erg into de bronzer, dat vind ik supermooi <3 ! Deze twee producten vind ik ook supermooi ! xx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC