zaterdag 14 mei 2011

personal: easy peasy

Image and video hosting by TinyPic
Nee, de titel van vandaag heeft niets te maken met de Catrice nagellak! Ik heb het namelijk over andere easy peasy dingen. Nee, vandaag over dingen waarvan ik dácht dat ze easy peasy waren, maar dat het toch niet zo is.

Ik dacht namelijk altijd dat bloggen eigenlijk niet zo heel veel bijzonder was. En ja, dat dacht ik echt. Ik dacht dat ze dat zo eventjes uit hun mouw schudden. Nou ja, dat ook weer niet. Maar ik had niet verwacht dat ze met foto's maken, uploaden, bewerken, artikel schrijven etc. etc. dat je daar ruim een paar uurtjes mee zoet bent. Nee, ik geloofde het nooit, tot nu.
Nu weet ik namelijk wel beter. Oke, ik ben lange na niet zolang bezig met een artikel, of misschien wel maar dan merk ik het gewoon niet, want dan ben je zo lekker bezig!

Ja, ik ben er nu achter dat bloggen best wel veel tijd vergt van je. Je zult moeten schrijven, foto's maken, foto's bewerken, uploaden, plaatjes zoeken, teksten bedenken, en zo kun je nog wel wat dingen bedenken.

En zo zijn er nog wel een paar dingen waarvan ik dacht dat het wel eventjes easy peasy ging. Namelijk school, ik dacht dat ik mavo 3 wel gewoon zou gaan halen, maar het is een stuk lastiger dan ik dacht! Gelukkig zitten we nu in de laatste periode, want ik ben echt (alweer) toe aan vakantie. Ook al hebben we die net gehad!

Waarvan dacht jij dat het easy peasy was, maar het toch niet zo makkelijk was?

With love.

4 candy's:

Myrthe zei

Ik denk ook bloggen. Als je op de basisschool zit, valt het nog best mee, als je elke dag uit school komt kun je gewoon een berichtje schrijven. Maar als je op de middelbare zit heb je veel meer huiswerk en toetsen enzo, en ook véel minder tijd. Nu moet ik elk weekend mijn artikels voorschrijven.. Maar ik vind het wel heeel leuk om te doen, dus ik heb het er wel voor over! :) xx

beautyforgirls zei

Het bereiken van je doelen. Het bloggen zelf kost gewoon veel tijd, dat moet je ervoor overhebben en zeker niet onderschatten. Het behalen van je doelen is echter iets moeilijker dan ik dacht. Ik dacht, dat kan ik wel. Maar je moet er echt keihard aan werken. De beautywereld is niet altijd even makkelijk.
Liefs, xxx

Rowan zei

Haha die foto vind ik echt leuk!

Judith zei

Van bloggen dacht ik inderdaad ook dat het easy peasy was! Maar toen ik begon was ik haast wel een middag kwijt met één artikel schrijven! Nu doe ik dat wel veel sneller. Ik heb nu echt zo een soort structuur erin. Foto's maken, artikel schrijven, foto's maken wanneer ik het gebruik, enz. enz.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC