zondag 8 mei 2011

beauty: essence nieuwe oogschaduws en lipbalsem

Image and video hosting by TinyPic
Ik ben zelf dan wel met mijn low-budget challenge bezig, dat betekent niet dat ik geen budget reviews kan doen. Daarom heb ik vandaag voor jullie een hele budget vriendelijke review, namelijk van Essence. Essence heeft namelijk ook haar assortiment vernieuwd, en daarvan ga ik 2 oogschaduws en een lipbalsem van reviewen.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Essence duo "11 night clubbing" oogschaduw - €1.99 (?)

De verpakking zelf vind ik eigenlijk best leuk voor een budget merk door die versierseltjes. Maar verder vind ik het niet heel speciaal. Wel irritant is dat je hem open moet schuiven, want daar kun je je nog wel eens in vergissen!

De oogschaduws zelf zijn opzich wel redelijk goed gepigmenteerd. De eerste foto is met 1 veegje, de tweede foto met 2 veegjes. Daarvan word het wel mooier en beter gepigmenteerd. Het is wel een leuk setje om een beetje een smokey look mee te maken, maar ik denk niet dat ik zelf dit oogschaduwtje vaak zal gaan pakken, omdat ik niet zoveel liefde heb voor grijze oogschaduw. Maar verder voor een budget merk vind ik het wel oké!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Essence mono "48 forest gump" oogschaduw - €1.60 (?)

De verpakking hiervan is simpel, heel simpel. Simpeler kan bijna niet. Maar wat ik wel leuk vind is dat ze met 3D effect hebben gewerkt. Je ziet het niet op de foto's, maar in het echt zeker wel! Dat vind ik op zich best tof!

De kleur hiervan vind ik práchtig, zeker weten. Het is een super mooi groen kleurtje met gouden shimmer erin. De bovenste swatch is 1 veegje, de tweede foto met 2 veegjes.
Deze is dus nog best wel goed gepigmenteerd. Veel beter als dat duo, laat dat even duidelijk zijn! Dit kleurtje is zeker een aanrader!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Essence Caring Lipbalm Dreaming - €1.99 (?)

De verpakking is in ieder geval al goedgekeurd, want kijk 's hoe leuk die is! Oranje met bloemetjes, heel zomers en leuk!  Daar hou ik wel van!

Verder de lipbalsem is niet super speciaal, wel maakt 'ie mijn lippen ietsje lichter, maar verder geeft 'ie eigenlijk alleen een mooi glansje, wat natuurlijk niet verkeerd is!
Hier van hebben ze nog 3 andere varianten, dus ik zal zeker 's in de winkel kijken als ik jou was, want ze zijn schattig en leuk.

Welke product is jullie favoriet?

With love.

11 candy's:

Juudith zei

Die oogschaduws vind ik er altijd leuk uitzien!!

Anoniem zei

Wat arrogant zeg, 'ik ben dan zelf wel in het non budget terecht gekomen.' Nu je kranten doet wil niet zeggen dat je rijk bent hoor. Hiervoor deed je dat ook niet en kon je je ook niet dure make-up veroorloven. Ik vind het erg gemeen tegen over de mensen die niks te besteden hebben.

Myrthe zei

Leuk revieuw, die lippenbalsem is mooi! <3 x

Life of Lisa zei

die lipbalsem lijkt me fijn! die oogschaduw forest gump is echt een hele mooie kleur!

Karen zei

Ik heb zelf de lipbalm en die vind ik echt superfijn. Ik ga zeker nog meer halen. De oogschaduws vind ik niet zo maar dat maakt niet zoveel uit want ik gebruik bijna nooit oogschaduw dusja :P

Esmay (admin) zei

@ Anoniem: Het spijt me dat je denkt dat dat arrogant bedoeld was, want dat was helemaal niet zo! Ik heb het dus veranderd. En trouwens, hoe weet jij nou weer dat ik hiervoor niks te besteden had? Ik heb voor kranten ook folders gedaan, en ik kon me heus wel dure make-up veroorloven, ik kocht het alleen bijna nooit.

Brecht zei

Die lippenbalsen en dat duo spreken me niet echt aan, die mono's zal ik de volgende keer eens naar kijken!

beautyforgirls zei

Die lipbalsem is zo schattig. Die wil ik ook.
Leuke dingen meid.
Liefs, xxx

kelly zei

@anoniem heel jammer dat je zo gaat reageren.. ik vind dat dat niet arrogant is het is gewoon de waarheid. goede review esmay! ik denk dat ik die smokey duo nog ga halen.

Marjolein zei

Die oogschaduws vind ik er altijd wel leuk uit zien maar ik ben niet zo weg van de kwaliteit ervan.

Fabienne Julie zei

@anoniem sorry maar waarom doe je nog moeite om hierop te reageren? dat betekent dat je waarschijn stiekem een beetje jaloers bent op esmay! xx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC