maandag 28 februari 2011

Personal: First schoolday after a vacation


Vandaag was het voor mij weer de eerste schooldag na de vakantie. Ja, ik heb al vakantie gehad. Maar het liefst zou ik nu weer verhuizen naar de plek waar ze nu vakantie hebben. Oke, school kán leuk zijn, maar dat is maar 1 keer in het jaar ofzo. En iedereen is sowieso op maandag al moe, en na de vakantie helemaal.. Jammer dat de leraren dat niet zien!

Nee. De leraren willen juist weer hard aan het werk. Die willen weer dat wij lekker meedoen, en niet niks gaan doen. Die willen dat wij druk druk druk zitten te werken, en niet gaan praten onder de les. Die willen dat wij alles al af hebben aan het einde van de les. Die wil..
Nouja, leraren willen zoveel. Allemaal dingen die onmogelijk zijn bij mij in de klas.
Wij werken op maandag niet. Wij luisteren op maandag niet. Wij zijn niet stil op maandag.
Tja. Zo zijn wij.
Maar na de vakantie. Precies ná de vakantie dan moeten ze weer vervelend zijn. Met al die proefwerken, so's, inleverdatums, huiswerk, en nog meer schooldingen.
Goh, ik mis de vakantie best wel.
Love.
ps. Dit heb ik eigenlijk een beetje 'snel' getypt. Ik had voor vandaag wat anders in gedachte, namelijk een "Mijn week #3", iets wat ik al eerder heb gedaan, maar de foto's waren niet zo leuk. Dus ga ik dat deze week weer doen, zodat ik volgende week dat artikel kan showen aan jullie, haha! Hoop dat jullie het niet erg vinden!

8 candy's:

Kelly zei

Ik vind dit juist leuk zo'n 'snel' artikeltje, dit is eigenlijk precies wat ik de hele dag dacht vandaag haha! Ook al heb ik nog geen vakantie gehad...

Justiine zei

ik heb nog 1 week school (waarvan 1 dag eigenlijk 100 dagen( heb jij dit ook? en 1 dagje voor de helft repeteren voor die 100 dagen en drinkeeeen!), en dan een weekje vakantie!
en in dat weekje ga ik lekker 5 dagjes naar Londen met m'n liefje voor ons jaartje ^^

Anoniem zei

Ik moet nog vakantie krijgen meid. Ik kan niet wachten.
Liefs, xxx

Esmay (admin) zei

@ Kelly: Awh, thanks! Misschien doe ik dat dan wel vaker ;)!

Anoniem zei

Dit is echt zo herkenbaar! Mijn klas is precies hetzelfde, okee op twee meiden na dan maar niemand mag hun xd. Okee bij ons is het eigenlijk niet alleen op de maandag maar gewoon het hele jaar door, maar na de maandag net iets erger, haha.

Anoniem zei

Dit is echt zo herkenbaar he, mijn precies is precies hetzelfde! Jammer genoeg dat de volgende vakantie nog 9 weken duurt ofzo...

Esmay (admin) zei

@ livinafairytale: Nee bij ons ook! 3 van die meisjes zijn een beetje van die 'outsiders', en 1 meisje mag ik daarvan écht niet, maar niemand mag haar :P
Bij ons is het eigenlijk ook wel het hele jaar door hoor haha :P

zei

Leuk artikel, gister was echt ff wennen. Ik liep door de school met een chagerijnige hoofd en ik zie ook allemaal chagerijnige mensen, haha.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC