dinsdag 1 maart 2011

Personal: March is No Makeup Month


In april ga ik naar Amsterdam! Ja, écht waar. En omdat ik dan natuurlijk lekker veel wil uitgeven.. Oké, ik moet natuurlijk even kijken of ik dat dan wil, want ik ben echt gierig haha!

Daarom is voor mij de maand maart een no-buy maand. Geen make-up, geen nagelspulletjes, zelfs geen gezichtsverzorging ofzo (dat heb ik toch al genoeg). Zo bespaar ik eventjes wat geld voor Amsterdam (MAC, here I come!). Want ik heb namelijk een wishlist die langer is dan van Zwolle naar Utrecht. Oke, dat is overdreven. Maar qua prijs.. Tja.

Maar ik heb een paar uitzonderingen. Want stel je voor dat er nu net een actie komt van bijv. GOSH, of Maybelline of Rimmel of noem het maar op. En aangezien ik een wishlist heb met wat producten erop, mag ik dan wel wat uitgeven. Maar alleen als er dan een actie is! Verder niet. Niks, nada, noppes.


Verwacht deze maand dus geen shoplog, want die komt waarschijnlijk toch niet,
 tenzij dus de uitzondering. Eigenlijk is het iets langer dan een maand, want 9 april ga ik naar Amsterdam, dus dan pas mag ik weer shoppen! Ik ben benieuwd of het lukt, jullie ook?

Love.

4 candy's:

Lisa :) zei

Wat leuk dat je naar Amsterdam gaat :)
veel succes met je no-buy maand !

Kelly zei

Heel veel succes, en ik ben jaloers op je =O! Maar wel super leuk voor jou natuurlijk.

Lisa zei

Heel veel succes! Ik doe wel een beetje met je mee want ik ga in mei naar Duitsland en Engeland (al weet ik niet of ik in Engeland mag shoppen) en mijn wishlist is ook heel erg lang.:) Oh, en alvast veel plezier in Amsterdam!

Anoniem zei

Ik ben daar ook al een week mee bezig. Ik ga een aparil ook heerlijk winkelen overal. Dus ik spaar nu mijn geld voor dan.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC