vrijdag 18 maart 2011

Beauty: Dé nagellakkleurtjes die altijd kunnen - Mijn mening

Ik ben dol, maar dan ook echt dól, op nagellak.  En ik ben ook dol op elk kleurtje wat er maar bestaat. Of nouja, bijna elk kleurtje. Maar er zijn ook kleurtjes die gewoon altijd kunnen. Vandaag laat ik het je weten welke ik vind die altijd kunnen,
met foto's van mijn eigen favorieten!

Nude

Babor Porcelain

Nude kan eigenlijk altijd. Het geeft je nagels nét weer dat beetje extra, dan als je geen nagellak op hebt. En als je niet zo van felle kleurtjes houd is dit eigenlijk gewoon perfect. Je ziet het niet heel goed, maar het is wel verzorgd!

Lichtroze

Eyeko Petite Polish
Een beetje bleek roze, lichtroze. Ook weer heel nude, maár dan anders.
Dit ziet er ook weer heel verzorgd uit, zonder dat je het heel erg goed ziet. Lichtroze is eigenlijk gewoon een kleurtje, maar heel subtiel.
Zandkleurig

Catrice Absolutely Chinchilly

Dit vind ik zelf echt een supermooie kleur. Waarom weet ik niet. Maar hij heeft gewoon iets, want het is niet per direct even een 'zandkleur', hij heeft wat beige, wat bruin, wat grijs. En dat maakt hem zo leuk, vind ik zelf!

 Bruin


Essie Hot Choco
Bruin is dan weer anders dan nude. Maar gewoon chocolade bruin. Het is voor sommigen misschien alsnog buiten de lijn, maar het is niet heel erg opvallend!

Rood

Essie Lacquerized

Persoonlijk ben ik niet heel erg van het rood. Ik draag het ook niet heel vaak. Maar het staat heel chic en ja, mooi, haha. Vooral bij 'rode lopers' eventen (lees: feestje) kun je het eigenlijk prima dragen. Red nails, red lips and you are ready to go!

En dat was eigenlijk mijn lijstje wel weer. Dit vind ik de kleuren die eigenlijk altijd wel kunnen.
Ja natuurlijk vind ik ook dat paars, knalroze, aquablauw en appeltjesgroen ook altijd kunnen, maar dat zegt dan weer een nagellakaddict, haha.
Oke, dat zou ik niet zo snel doen bij bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek, maar bij de rest: Ja hoor, waarom niet? (:

Wat zijn voor jou dé ultieme kleuren die altijd kunnen?

Love.

2 candy's:

Anoniem zei

Die 2de is heel mooi. I love it.
Liefs, xxxx

Steph zei

De Essie Hot Choco nagellak is heel mooi. Ik hou wel van bruine lakjes.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC