dinsdag 8 maart 2011

Beauty: "Low-end Banned Challenge" #3


Lang geleden vertelde ik jullie dat ik wat minder budget wou kopen. Vooral omdat ik er dan mee thuis komt, en dan is het even mooi, maar dan werd het alweer minder (ken je die reclame van Andrélon :P). En dat vind ik dan zo zonde, want als je dat niet doet bespaart je dat weer geld op een duurder, wat beter ding. Vandaag eventjes weer een update.

Hoe gaat het?
Over het algemeen gaat het wel goed! Natuurlijk vind ik het nog steeds moeilijk dat ik actie's moet weerstaan van Essence en Catrice. Normaal zou ik dan namelijk wel wat kopen, maar nu doe ik dat niets. Sowieso hoef ik eigenlijk niets van Essence, want het arssortiment staat me op dit moment niet echt aan. En Catrice. Ja, wat moet ik daar van zeggen. Ik vind zelf dat dit wel een mooi merk is, met goede producten. Maar hiervan moet ik er weer niet té veel.
En ja, dan zijn er deze week wel weer 2 acties van Essence en Catrice, maar niet van een ander merk (ja, mascara's, maar die heb ik al genoeg, haha!). Dus moet ik deze week de acties ook weer overslaan (sowieso, want ik heb ook een no-buy challenge!).

Wat heb je al gekocht?
Deze maand niet bijzonder veel moet ik eigenlijk zeggen. Alleen een liquid concealer van de Hema. Die me trouwens supergoed bevalt. Helaas zijn ze niet meer in de winkel verkrijgbaar!
En 2 mono's van Catrice heb ik gekocht. Welke ik nog steeds heel vaak gebruik, dus dat was ook een goede koop! Voor de rest heb ik eigenlijk nog niets gekocht!

Edit: Oeps, heb vandaag 2 blushes gekocht van Catrice. Die Mineral Powder Rouge's in Coral Sand en Wild Rose. Maar ze waren zó mooi, en ze waren maar €1.10 per stuk. Dus ik moest ze wel meenemen!

Wat is je wishlist?

  • Maybelline  Superstay 24H foundation
  • Maybelline Superstay 24H concealer
  • Maybelline Dream Matte powder
  • Rimmel Glam'Eyes trio
  • Rimmel Sugar Pink blush
  • GOSH Giant Sun powder
  • GOSH Pressed Bronzing powder
  • GOSH Velvet Touch foundation primer
  • 88 Shimmer palette
  • Zoeva Bamboo set
Zo, dit is mijn wishlist. Het doorgestreepte heb ik dus al,
en ik heb er wat dingetjes uitgehaalt, en weer wat opnieuw er neer gezet.
Ben benieuwd wat ik de volgende keer allemaal mag wegstrepen!

Love.

3 candy's:

Lisa zei

88palette (L), Ik heb zelf gewoon die matte 88palette.

Anoniem zei

Ik ben ook heel benieuwd. Je bent wel onwijs goed bezig.
Liefs, xxx

Vief zei

Haha, wat een goed idee om dat te doen!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC