vrijdag 25 maart 2011

Beauty: GOSH "Spring Look" 2011

Ieder merk brengt wel een Limited Edition op de markt, en GOSH kon natuurlijk niet achterblijven. Ze hebben een leuke Voorjaars collectie op de markt gebracht, en ik kon het natuurlijk niet laten om wat te testen. Dus vandaag: Juist, een review!

 
GOSH Natural Touch Cream Blusher - Peachy Rush

Allereerst natuurlijk de verpakking. Het is gewoon zo GOSH. Mooi rond en strak, niet veel poespas. Ik vind dat echt chic eruit zien. Ik dacht dat dit gewoon de verpakking was van een trio of quattro van GOSH, maar hij is dunner. Wat opzich niet uitmaakt hoor, maar dat was gewoon wat ik als eerst dacht.

Dan de kleur. Ik dacht dat er alleen een bruine (niet heel geweldig, en een roze was (die echt mooi was op de promo foto's), maar een peachy kleur had ik niet verwacht. Ik was dan ook suprised toen ik hem uit de envelop haalde. Ik vind het namelijk een prachtkleur.
Het is een kleur die ik niet had, ook niet een die erop lijkt, dus voor mij is het een unieke kleur.
Hij lijkt op de foto's wel een beetje oranje, maar dat is ie niet hoor!

De blush is ook goed gepigmenteerd. Hiervan hoef je niet superveel gebruiken wil je een beetje kleur op je wangen hebben. Gewoon goede kwaliteit vind ik het.
Veel beter dan andere GOSH producten. Want die oogschaduws (met name dus die trio's en quattro's) zijn niet van goede kwaliteit. Dus ik was nogmaal verrast van GOSH!

Ik vind dit zeker weten een aanrader, en als de andere kleuren ook in de winkel liggen, wil ik zeker eventjes een kijkje nemen naar die roze kleur.
Voor nu vind ik mijn review wel genoeg tekst bevatten, haha.

Dit GOSH product gaat €8.49 kosten. Het is misschien prijzig voor sommige mensen, maar je krijgt er écht een pracht productje voor!

Love.

4 candy's:

Anoniem zei

Wat heeft die een aparte textuur. Maar hij is heel mooi.
Liefs, xxx

lisaromans zei

wanneer ligt die collectie eigenlijk in de winkels? Ben al heel lang op de nagellak ''bubblegum'' aan het wachten!

Lisa zei

Hij lijkt me wel mooi, maar wil je hem ook opbrengen en daar een foto van maken?

Esmay (admin) zei

@ Lisaromans: Die Bubblegum nagellak 11 april! Dus ik denk deze ook!

@ Lisa: Ik wil het wel proberen, maar ik kan geen garantie geven, aangezien je soms het dan niet goed kan zien, want ik schiet foto's met een digitale camera, en die doet het niet zo goed zegmaar. Maar ik ga het proberen!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC