zondag 20 maart 2011

Beauty: Born Pretty Store #1

Ik kreeg wat van de leuke shop Born Pretty Store om te testen voor mijn blog. Altijd leuk natuurlijk, maar ik kijk natuurlijk met mijn kritische oog naar de producten. Zijn ze wel zo goed als ze lijken? Ik ga het vandaag allemaal aan jullie vertellen.

- Ik moet het in 2 delen doen omdat ik best veel te vertellen heb over de producten. Dus ik doe hier in dit artikel 2 producten en morgen de andere 2 producten!

Kwastensetje - $5.75

Allereerst dit leuke kwastensetje, waar een blush kwast inzit, een oogschaduw kwast, een stuk of 3 eyeliner kwasten, een spons applicator en een wenkbrauw/wimper kammetje/borsteltje.
 Ik ga hier stuk voor stuk apart wat over vertellen.

Blush - Jammer genoeg vind ik deze kwast een beetje hard. Hij prikt een beetje in je huid, en dat is niet zo prettig. Hieraan kun je echt merken dat het sowieso syntetisch spul is. En als je hiermee een mooie blush op wil brengen.. Ik kan je vertellen ,dát werkt ook niet, want dan krijg je 1 streep. Heel erg jammer van deze kwast dus!

Oogschaduwkwast-  Deze gebruik ik wel, deze vind ik namelijk heel fijn. Hij is misschien niet zo heel erg groot, maar eigenlijk vind ik dat wel prettig. Hij is gewoon fijn in gebruik, en meer kan ik er niet over zeggen. Het is trouwens wel een 'harde' oogschaduwkwast, niet heel fluffy.

Angled kwast - Deze gebruik ik voor de gelliner die ik ook heb gekregen. Daarvoor is hij gewoon heel erg prettig. Ook bij deze kwast heb ik niks aan te merken! Deze kwast kun je trouwens ook voor je wenkbrauwen gebruiken.

Overige eyeliner kwasten - Echt what the heck, waarom doen ze hier 3 eyeliner kwasten in? Doe er dan 2 oogschaduw kwasten in. Of een blending kwast, weet ik veel. Maar ik vind deze twee eyeliner kwasten een beetje overbodig. Ik heb ze ook niet gebruikt omdat ik niet zo goed wist waarvoor. Oke, je kan die Angled kwast ook voor je wenkbrauwen gebruiken, en dan die hele dunne voor eyeliner, maar wat heb je dan nog aan die andere kwast??

Spons applicator - Deze kennen we allemaal wel toch? En dit 'iets' word ook wel onderschat in beautyland. Want je kunt hiermee heel makkelijk eyeliner vervagen, smudgen. Ook gewoon prima.

Wenkbrauw/wimper kammetje/borsteltje - Dat borsteltje is lekker stevig en heel makkelijk in gebruik. Mijn andere is kapot, dus doe ik deze er lekker voor in de plaats, want hij is fijn. Dat kammetje kan je ook wel voor je wenkbrauwen gebruiken, maar ik vind het fijner voor je wimpers als je mascara klontjes geeft. Daarvoor heb ik hem nog niet hoeven gebruik (dankjewel Maybelline!). Maar het kan wel!

Dat waren de kwasten alweer. Dit setje zou ik zelf niet heel erg snel aanraden, want voor mij zitten er eigenlijk maar 3 echt 'goede' kwasten in die ik ook echt gebruik (blush (voor highlighter), oogschaduw en dat wenkbrauwborsteltje).


Ze hebben nog wel meer setjes (ook een roze, omg!), maar ik weet niet of die per direct beter zijn! Gelukkig zijn de kwastensetjes niet heel duur, dus proberen kan altijd!

Haha, foto's op een andere dag gemaakt (zon vs regen).

Flesje met pompje - $3.30

Dit flesje vind ik echt zo handig in gebruik. Ik heb hem zelf een tijdje geprobeert voor nagellakremover maar daar vond ik het niet echt geweldig voor. Maar nu heb ik er tonic in en dat vind ik wel heel erg handig! Verder heb ik hier eigenlijk niet zo heel veel over te vertellen. Het is gewoon een handig ding, en ook ideaal voor op vakantie!

Morgen dus deel 2 van deze review van Born Pretty Store, dus tot morgen!

Love.

1 candy's:

Anoniem zei

Dat is een hele handige verpakking. Leuke kwasten.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC