zondag 13 maart 2011

Personal: It's just nothing for me

Tja, voor school moet je nou eenmaal naar van die manifistaties. Of het nou over beroepen, scholen of opleidingen gaat, het is toch wel belangrijk dat je er heen gaat. Ook al voor mij, al zit ik nog maar in de derde. En wie had mijn ooit gezegt dat ik iets waar ik zo van "hou" niet leuk zou vinden?!Ja, dan heb ik het over schoonheidsspecialist. Ik zat daar echt voor Jan Lul.
Ik wist het allemaal al wel een beetje, van al die andere manifistaties, maar op een of andere manier was het niks voor mij. Ik ben dol op tutten en doen, maar schoonheidsspecialist? Ik?
Nee, ik denk niet dat ik daar later mijn beroep van kan maken. Het is niet dat ik het niet leuk vind. Tuurlijk, ik vind het harstikke leuk, maar die opleiding stond me gewoon niet aan.
Ik ben gewoon meer van de make-up, en met schoonheidsspecialist is het vooral over verzorging, massages en weet ik veel allemaal. Ja, sorry. Maar daar ben ik niet voor gemaakt!
Laat mij maar gewoon met kinderen werken, dan komt alles goed.

Zo handig kunnen die manifistaties dus zijn. Hoe rot je ze ook vind, en ook al weet je het al zo zeker wat je wilt worden. Ga zeker 's kijken, want soms verander je nog wel 's van mening...

Love.

8 candy's:

Inner Beauty Battle zei

Hoi, ik doe wél de opleiding Schoonheidsspecialist en het is veel meer dan alleen de verzorging. Bij de meeste opleiding heb je ook visagie er bij hoor! Hier krijg je heel veel boeken van en daar staan ook allemaal tips en trics voor make up aanbrengen en van alles en nog wat! Ik kan je de opleiding écht aanraden meid, je kunt je namelijk ook specialiseren in dingen. En make-uppen zit er zeker ook bij! Liefs

Esmay (admin) zei

@ nailfever: ooooh, je maakt het me moeilijk hoor! nu ga ik weer twijfelen haha :P!

Inner Beauty Battle zei

Haha sorry dat was niet mijn bedoeling! Denk zeg het even, want straks lees je wel dat je makeup les krijgt enzo en dan heb je spijt. Dat moet natuurlijk niet hihi. Succes!

Juudith zei

Ik ken het gevoel helemaaal! haha! Wij hadden dit nooit, en ik weet nog niet wat ik wil :|

Kelly zei

Wij hebben dit nog nooit gehad en ik weet het ongeveer al wel, maar ik weet niet precies wat alles in houd. Ik zou heel blij zijn met zo iets bij ons op school!

Anoniem zei

Heel herkenbaar. Ik wou dat eerst ook. Maar er zijn ook gespecialiseerde opleidingen in visagie. Dat wil ik straks wel gaan doen. Maar alles eromheen interreseerd mij ook niet zo.
Liefs, xx

Esther zei

Ik wil ook geen schoonheidsspecialiste worden, het liefst ga ik ook de visagie/grime kant uit. Maar met deze opleiding kun je wel heel veel kanten uit, dus dat scheelt. Visagie is vooral freelance, en of je daar (zeker in het begin) echt van kunt leven betwijfel ik.

Visagie krijg je er natuurlijk òòk bij, maar ik denk niet dat het zo gigantisch uitgebreid is als een echte visagieopleiding.

Als jij echt met make-up wilt werken kun je altijd nog een visagieopleiding erbij gaan volgen, denk daar maar aan. :P en tot je 65, of tot je 70e make-upjes aanbrengen doe je misschien ook niet.

Achja, xx

Esmay (admin) zei

@ Esther: Zo hele uitleg! Leuk!
Ja klopt allemaal inderdaad, maar je hebt ook heel veel met massages en weet ik veel allemaal, maar dat boeit me niet zoveel.

Ja, misschien wil ik een een visagieopleiding erbij doen, dat je dat ook nog erbij doet zegmaar! (:!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC