maandag 21 februari 2011

Personal: Weglopen voor problemen

Image and video hosting by TinyPic

It doesn't work, weglopen voor je problemen. Dat je als er elke keer wat wat gebeurt, dat je het gewoon diep wegstopt, en er niet aan denkt. En later komt het allemaal weer naar boven, en hou je er een naar gevoel van over. Nee, het werkt niet.

Ik heb het eigenlijk nooit gedaan, tenminste, niet dat ik me kan herinneren. Tuurlijk heb ik ook wel eens problemen, maar nooit echt heftige ofzo. En meestal als ik een ruzie heb dan wil ik dat zo snel mogelijk uitpraten/afhandelen, omdat ik me anders zo niet goed voel, dat heeft iedereen misschien wel, maar ik kan me daar echt heel druk om maken.
Gelukkig heb ik nu niet meer echt problemen, ik doe het prima op school, heb leuke vrienden, en heb ook geen problemen met ouders. Maar als je dat wel hebt... Probeer het alsjeblieft niet weg te stoppen, en er niet over te praten. Want dan komt het later weer naar boven, en voel je je kut vervelend. Dus praat met wie het ook maar kan. Je hebt vast op school wel een vertrouwingscoach of iets dergelijks, of misschien wel een goed familielid waar je mee kan praten. Stop het niet weg, maar praat erover, dat is zoveel beter!
Love.

2 candy's:

Anoniem zei

Weglopen is inderdaad geen optie. Goed artikel.
Ik heb verder geen problemen. Ook nooit zo gehad eigenlijk. Maar weglopen zou ik er niet voor.
Liefs, xx

Lies zei

Wat een goed artikel! Ik doe dit dus wel.... Niet dat ik echt giga problemen heb ofzo, integendeel. Maar als ik ruzie heb ofzo, dan ga ik gewoon altijd weg...


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC