zaterdag 5 februari 2011

Personal: Challenge "Low-end Banned"

Image and video hosting by TinyPic


Ik had een soort challenge dit jaar, namelijk Low-end Banned. En vandaag ga ik jullie laten weten hoe het gaat, wat ik al heb gekocht, en wat mijn wishlist is voor de komende tijd. Dus vandaag een soort van update ervan!

Hoe gaat het?
Het gaat best wel goed. Natuurlijk als er een actie is van Essence dan denk ik wel van: "Dat moet ik!", maar als ik daar dan sta dan koop ik toch alleen maar dingen waarvan ik later denk van: "Waarom kocht ik dit?", dus ik laat het maar. Verder wacht ik nu telkens op een nieuw Kruidvat/Trekpleister/DA/Etos krantje voor de nieuwe acties, en of daar dan leuke acties bij zitten van make-up van bijv. L"Oreal of Maybelline. En als er dan een leuke actie in staat dan wil ik natuurlijk wel eventjes kijken in de winkel!
Verder kijk ik nog wel naar Catrice, want dat vind ik eigenlijk wel een mooi merk, met die mooie mono's en duo's en die mooie LipAppeal glossjes! Daar kun je mij wel blij mee maken!

Wat heb je al gekocht?
Ik heb tot nu toe 2 Maybelline mascara's gekocht. Namelijk The Colossal en The Falsies. Want ik vond mijn Maxfactor False Lash Effect niet meer fijn. Hij deed gewoon niet zo veel, en ik moest ook een heleboel mascara's weggooien, en aangezien er een actie was van Maybelline bij Kruidvat (1+1 op mascara's) had ik die twee mascara's gekocht. Ik heb The Colossal opengemaakt en gebruikt en tot nu toe vind ik hem wel heel fijn. The Falsies heb ik nog niet losgemaakt omdat ik die ga gebruiken als ik The Colossal moet weggooien.

Wat is je wishlist?
Nou nu komt mijn hele lijst hoor. Ik heb namelijk best veel wishes (en best veel Maybelline!)
  • Maybelline  Superstay 24H foundation
  • Maybelline Superstay 24H concealer
  • Maybelline Dream Matte powder
  • Maybelline Eye Studio Colour Cosmos oogschaduw
  • Rimmel Glam'Eyes trio
  • GOSH Giant Sun powder
  • GOSH Pressed Bronzing powder
  • GOSH Velvet Touch foundation primer
En dat was het wel, best een lijst dacht ik zo. Verder wil ik ook graag nog paarse oogschaduw, want die heb ik nog helemaal niet :O! Dus daar moet ik ook maar 's naar gaan kijken.
Verder zijn dit tot nu toe alle wishes, en misschien zijn ze de volgende maand wel weer anders, we'll shall see!  Ik hou jullie op de hoogte!

Love.

5 candy's:

Brigitte en Mark zei

Hopelijk krijg je binnenkort de kans om je wishlist wat kleiner te maken :D

Anoniem zei

Hihi, ook al zon lange lijst.
Liefs, xxxx

Josephine zei

Jaa, ik doe ook mee, maar ik ga ook eerst Rimmel London + GOSH en daarna nog hoger (in HK). Alleen de oogschaduw + lipgloss van Catrice mag ik nog :)

Esmay (admin) zei

@ Josephine: Ja, klopt! Eerst gewoon nog beetje drogisterijmerk zegmaar, en daarna echt MAC enzo (:! Ja Catrice oogschaduws en lipglossjes zijn moo-hooi :D!

Rosa zei

Hopen dat je challenge lukt, ik heb ook zo een soort challenge met mijzelf afgesproken, maar vooral ook geen onnodige dingen kopen die ik nooit zal dragen. zo heb ik veel oogschaduwkleuren die ik amper draag, maar gewoon te mooi vond om te laten liggen. ik heb dit nieuwe jaar alleen nog maar eyeliner, poeder en mascara gekocht, dus bij mij gaat het goed!
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC