vrijdag 25 februari 2011

Personal: You think you are creative? Well, I made this

Gisteravond ging papa een stomme film kijken, en mama en ik gingen naar het knutselkamertje. Daar kom ik eigenlijk bijna nooit, behalve als ik foto's ga maken, en dat daar buiten doe (daar zit een deur). Maar vanaf gisteravond ben ik verslaafd, haha!En dit is mijn creatie. Ik vind het zelf nog best goed gelukt voor de eerste keer. Eigenlijk is het best wel simpel, je hebt alleen een boekje nodig met zulke 3D Piramide's, een schaartje, lijm, karton en van die dubbelzijdige plakdingetjes. En dan kun je aan de slag.


Eerst heb ik dus die 3D Piramide gemaakt, ik vond het zelf een supercute plaatje, dus vandaar dat ik die koos, ik ben gewoon dol op alles wat maar cute is. Dan knip je al die plaatjes uit, en als je die allemaal hebt uitgeknipt dan ga je met dubbelzijdige plakdingetjes die plaatjes opplakken op elkaar. Je moet wel een beetje meten, want het moet wel een beetje gelijk zijn.


Dan heb je nog een kaart, gewoon een stukje karton in een leuke kleur, en die ga je leuk opfleuren met van die bandjes erbij, stickertjes, tekeningen of wat je ook maar leuk vind. Ik heb alleen gekozen voor een band en een sticker met "Harte gefeliciteerd" en een bloemtje erbij.
En klaar! Heel simpel en leuk.

Love.

6 candy's:

Steph zei

Mooie kaart! Zelfgemaakte kaarten zijn altijd leuker om te geven (en te krijgen).

Elisa zei

Superleuk!
Ik denk dat ik binnenkort ook maar zo'n setje ga kopen, het ziet er leuk uit!

Anoniem zei

Wauw, wat ben jij creatief zeg. Heel leuk gedaan. Cute <3
Liefs, xxxx

Littlefashiolista zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Josephine zei

Dat is echt heel verslavend, ik had het vroeger gedaan!

Juudith zei

Leuk gedaan zeg!!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC