zondag 20 februari 2011

Shoplog: Some new Beauty's (15-2-2011)

Ik heb weer wat gekocht hoor. En ik weet dat ik eigenlijk een "Low-Budget Banned Challenge" heb, maar ik zag het en ik moest het, want het was zó goedkoop, en op basis daarvan vond ik dat ik het wel mocht kopen! =D


Catrice Eyeshadow Mono's - Where Is My Caddy-Li-Lac & The Violent Violet
Ik had eigenlijk nog helemaal geen goede paarse kleuren (WHUT?!), terwijl ik best wel een oogschaduwfreak ben. Dus vond ik dat ik ze wel mocht kopen. Aangezien er bij Kruidvat 2 voor €4.00, en ze zijn heel fijn en goed gepigmenteerd, dus mocht ik ze wel van mezelf!
€4.00 voor 2, normaal €2.79 per stuk.

Hema Liquid Concealer  - 03
Groene concealer, voor mij nu echt iets wat ik zeker weten nodig heb. Mijn huid begint me te irriteren. Ik vind mijn Catrice All Round Palette niet meer zo fijn, en ik stond bij de Hema en ik zag dat ze súper goedkoop waren nu (volgens mij gaan ze uit het arsortiment?), en ik wou altijd al een liquid concealer proberen. Dus heb ik deze gekocht. Helaas hadden ze alleen deze kleur, en niet de andere 2 nude kleurtjes, maar je kunt niet alles hebben!
€1.00 in de "sale".

Ook had ik eventjes bij de Etos de "Mooi" meegenomen, alleen ik kwam er thuis achter dat ik die dus al had, haha. Nu heb ik er dus 2!

Love.

6 candy's:

Lisa zei

Die Catrice oogschaduws zijn zo fijn en zien er zo goed uit dat die een uitzondering mogen zijn op je low-budget banned challenge!

Romy zei

Leuke spulletjes!

Esmay (admin) zei

@ Lisa: Dat vind ik dus ook! (Y)

Anoniem zei

Ik ben benieuwd naar de concealer. Wil je die reviewen?
Liefs, xxx

Nynke BBS. zei

Leuke spulletjes!
Zou je swatches kunnen maken van de oogschaduws?
XX

Kelly zei

Die Catrice eyeshadows zijn echt zo fijn!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC