zondag 13 februari 2011

Personal: Ik ben al 1 jaar een "Blogger"

Image and video hosting by TinyPic

Vandaag is de dag dat ik me 1 jaar Blogger mag noemen. Oke niet helemaal, omdat er een week tussen zat, toen ik ging switchen en dat soort dingen. Maar 13 februari, ik weet het nog zo goed. Dat ik thuis voor m'n computertje zat, en een artikel schreef voor Ourfavourites. Maar ik had nog zóveel meer ideeën voor artikels, die ik allemaal kwijt wou. En toen was mijn eerste blog geboren!

Ja, toen was Sweet Cupcake Beauty geboren. Mijn blog met allereerst alleen maar beauty, wat later ook uitgebreider was met personal dingen. Ik zat echt elke dag voor mijn computer artikeltjes te schrijven, foto's te maken en mailtjes te beantwoorden. Het was echt mijn ding. Zo was ik, zo ben ik. Maar toen ging het opeens niet meer. Ik weet niet meer precies waarom, maar ik had er gewoon schoon genoeg van. Niet van het bloggen zelf, maar van dat alsmaar schrijven over beauty. En toen ging ik op vakantie, en zei dat ik stopte. Maar op vakantie dacht ik: "Nee! Het klopt niet. Dit is niet wat ik wil!", dat was toen op 13 augustus..

En hier ben ik weer! I'm back in business. Dit is mijn ding, dit wil ik doen.
Dus toen was My sweet candy Life geboren. Mijn nieuwe liefde.
Waar ik schreef (neé, schrIJf!) over persoonlijke dingen, zoals die artikels waar ik dingen over het leven wil bespreken, zoals ik ze ken, zoals ik ze heb ontdekt, maar ook beautyartikels, waar ik reviews schrijf, of shoplogjes wanneer ik weer beauty dingen heb geshopt.
 My one and only op dit moment.
En jullie kunnen weer een heleboel artikels verwachten komend jaar, en hopelijk dat jaar daarna, en daar weer na. Want ik ben nog lang niet klaar, so be prepared!

Love.

3 candy's:

Anoniem zei

Gefeliciteerd. De tijd gaat snel hé.
We're prepared <3
Liefs, xxx

Tatjana zei

Leuk!
Ga vooral zo door. :D

Juudith zei

Wat leuk gefeliciteeerd!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC