donderdag 24 februari 2011

Personal: If you're a teenager looking for a jobYes, ik zoek me rot naar werk. Sinds ik weet dat mijn kranten"maatschappij" (hoe moet ik het anders noemen?) stopt, ben ik druk op zoek naar een ander baantje. Maar zo makkelijk is dat nog niet. Je bent te jong, te onervaren, je woont te ver weg, en zo heb je nog wel meer van die dingen...

Ik zoek me dus suf op internet, in de krant, en zelfs op het bordje in de C1000, maar nee. Nooit is er wat bij, helaas. Zelfs niet voor een oppas baantje, of voor iets anders simpels. Helaas heb ik ook geen familieleden of iets anders die dat voor me hebben, dus dat zit er niet in.
Of bij een horeca bedrijf. Gewoon afwassen. Nee, dat ben ik ook nog niet tegen gekomen. Misschien wel tegengekomen, maar niet dicht bij in de buurt. En ik vind dat zo irritant.
Hoe kan ik anders nog leven? Oke, dat klinkt heel ernstig, maar in mei is mijn krantenbaantje weg. Weg baantje = weg geld.


En tot die tijd zal ik me dus koest moeten houden..

Love.

7 candy's:

Anoniem zei

Ik ken het. Het is moeilijk om aan werk te komen de laatste tijd. Heel veel succes.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Ik heb dat ook een tijdje gehad. Maar misschien kan je briefjes maken waar je je aanbied als oppasser en deze bij je in de buurt in de brievenbus van mensen te doen, en je kan er ook een bij de C1000 op het bord hangen ;). Heb ik ook gedaan en nu heb ik een oppasadresje waar ik best vaak oppas, en je verdient er goed mee.

Esmay (admin) zei

@ livinafaitytale: Er hanger er al zoveel bij onze C1000 ;)

Kelly zei

Ik heb precies hetzelfde. Ook ik ben pas 14 en bij veel dingen moet je 15 zijn. Maar ik heb nu een sollicitatie formulier ingevuld bij de MCD (een supermarkt 3 straten verderop). Maar ik woon in de straat bij die leidinggevende en ik ken hem wel een beetje, dus dat is ook weer een voordeel. Ookal weet ik nog niet zeker of ik aangenomen ga worden.

Lisa zei

Ik ben 14 en bij ons moet je voor alles 15 zijn, behalve voor kranten lopen. Ik wacht dus nog maar een paar maandjes... Veel succes met zoeken!

Esmay (admin) zei

@ Kelly: Ik hoop het voor je =D!

@ Lisa: Ja hier ook! Maar ik heb al zolang een krantenwijkje (zo'n anderhalf jaar), dus wil wel graag wat anders. Heb al naar veel gemailt, dus misschien komt daar nog wat leuks bij!

zei

je kan anders wel vakkenvullen als er een supermarkt bij je in de buurt zit. ik ken veel mensen die op hun 14e vakkenvullen. (:


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC