zondag 27 februari 2011

Beauty: Lavera Nature Beauty

Ik ben gek op een lekker dagje voor mezelf. Lekker haarmaskertje, voetenbadje, maskertje op mijn gezicht. Ik ben er gewoon helemaal dol op. En dit keer heb ik iets ontdekt wat ook wel heel fijn is om te gebruiken. Daarom vandaag een review ervan. Het moest even hebben geduurt, omdat ik het steeds vergat te gebruiken. Gelukkig heb ik dat dus eindelijk gedaan!


Body Spa Orange Feeling Zeebadzout

Zelf heb ik geen bad, dus daarvoor kon ik het helaas niet testen. Maar ik heb het gewoon in mijn voetenbadje gestrooit. Wat ook wel heel lekker was. Het ruikt wel heel sterk naar sinaasappel, dus als je daar niet van houdt is dit pakje niet zo'n succes. Maar verder vond ik het eigenlijk wel lekker. Gewoon heerlijk ontspannend, maar niet heel speciaal.

Je hebt hiervan ook meer varianten, dus misschien (als je niet zo van sinaasappel bent) zit er wel wat anders bij wat je wel heerlijk vind!

€2.15Hair Rose Milk Repairing Care Treatment

Dit vond mijn haar heerlijk! Zoals jullie weten heb ik mijn haar geverft, dus kon het wel eventjes een 'boost' gebruiken. Toen ik dit masker had gebruikt voelde het echt heerlijk zacht en stralend uit. Ik kon er wel een foto van laten zien, maar je zag het toch niet zo goed op camera. Dus dan maar niet, haha! Mijn haar voelt onderaan niet meer droog aan, maar heerlijk gezond!
Dit vind ik zeker weten wel een aanrader!

€8.50
Maar dan heb je wel een tube van 125 ml!Lips Lipbalm Strawberry

I love lippenbalsems. Ik gebruik ze echt elke dag, omdat ik zachte lippen gewoon fijner vind dan lippen met velletjes (ha, ik denk iedereen wel!). En dit is ook weer gewoon zo'n heerlijke lippenbalsem. Hij is wel een beetje hard, dus je moet wel een beetje goed drukken, maar je kan hem ook gewoon in een warmere ruimte houden. De lippenbalsem geeft verder geen kleur ofzo af. Wel geur, heerlijk, die aarbei geur! Ja, dit is ook een fijn product!

€3.50Verder had ik ook nog een zakje met wat testertjes. Maar het probleem daarvan is dat je nooit in 1 keer kan weten of het goed werkt voor je huid. Daarom laat ik deze review van wat het is!
Dit kin je kopen bij Lavera!

Love.

3 candy's:

Anoniem zei

En waar koop je de producten? (:

Anoniem zei

Oeeh, die lipbalsem lijkt mij heerlijk.
Liefs, xxx

Esmay (admin) zei

@ Anoniem: Ik heb het er bijgezet ;)!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC