woensdag 9 februari 2011

Personal: Mijn goede voornemens #2

Image and video hosting by TinyPic


1 Januari is natuurlijk de tijd om een paar goede voornemens te bedenken, en ook ik heb dat gedaan. Ik heb het jullie al laten weten in dit artikel, en vandaag een update hoe het gaat en of ik heb aan het volhouden ben!

1. Gezonder eten
Dit gaat wel heel erg goed. Elke avond neem ik in plaats van een vette koek een eigengemaakt fruitbakje. Dat is echt superlekker. Meestal is dat appel en banaan, maar het kan ook andere fruit zijn. Hiermee ga ik dus ook zeker door!

2. Nog meer bloggen
Ik heb elke dag nog een artikel gehad, en ik blog nu wel meer ja. Meestal deed ik dat dan op zondag, al die artikelen schrijven, maar nu doe ik dat ook gerust op dinsdag of vrijdag, of welke dag dan ook.

3. Mijn nagels goed verzorgen
Dit gaat nog niet supergoed, maar na het erafhalen van mijn oude nagellak breng ik wel wat Trind Nail Balsam aan, want mijn nagellakremover van de Kruidvat maakt mijn nagels echt heel droog, geen aanrader, dus voortaan op zoek naar een andere. En op zondag doe ik dan een soort van manicure. Dus met nagelriemen verzorgen en mijn nagels met olie, en dan een nagelmaskertje. Dit moet ik dus ook vol blijven houden, want met mijn nagels doe ik heel veel, en dan met name lakken, en dat is best wel slecht voor je nagels!

4. Nog beter mijn best doen voor school
Opzich gaat dit wel prima. Heb niet echt opeens 9's voor alle vakken, maar ik leer wel veel beter. Eerst zat ik dan altijd bij mijn bureau met computer aan (en Twitter), en dan werd ik zo afgeleid. Nu doe ik mijn beeld uit en ga ik er ook echt goed voor leren. Dit moet ik blijven doen, want ik wil natuurlijk wel over naar klas 4!

Bij mij gaat het bij allemaal wel goed, en bij jou?

Love.

5 candy's:

Evelien zei

Succes met je voornemens! Goed dat je er al goed mee bezig bent!

Anoniem zei

Het gaat zeker goed zo te lezen. Ik had dit jaar geen voornemens. Hihi.
Liefs, xxxx

Liesewiesje zei

Blij voor je dat het in het algemeen met alles wel goed gaat :D Dat fruit ziet er zo heerlijk uit, hmmm :) Nog veel succes met al je voornemens! :D

Anoniem zei

Mooi dat het goed gaat met je voornemens! Bij mij ging het alleen de eerste week goed maar daarna niet meer xD

Rosa zei

Wat goed dat het zo goed gaat met je voornemens!
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC