dinsdag 15 februari 2011

Beauty: Duitsland Beautystuffies

Jullie wouden reviews van de producten die ik had gekocht in Duitsland en vandaag is het zover. Ik heb alles goed kunnen testen (vind ik!) om er mijn mening over te geven. Ik doe dit alles in mekaar, omdat ik nog zoveel dingen heb om te testen en te reviewen, dus vandaar!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Maybelline Superstay 24H - €13.99 -
Ik zou zeker ervoor een keer een dagje Duitsland plannen,
want daar is het goedkoper! (DM: €10.45)

Ik vind deze foundation heer-lijk! Serieus. Perfect voor een dagje zoals vandaag, of gister.
Hij dekt gewoon middelmatig en smeert lekker uit. Hij is wel wat dikkig, maar dat vind ik op een of andere manier wel fijn. Het is ook precies mijn kleur, want het was een beetje een gepriegel in de winkel, want daar hebben ze natuurlijk alleen maar fake-licht. Dus had ik de lichtste kleur maar gekozen, maar die is uiteindelijk nog best wel wat donker! Voor heel lichte meiden is dat niet zo handig! Verder is de verpakking van glas, dus daarvoor moet je wel een beetje opassen, maar het ziet er wel lekker luxe uit. Het is gewoon een pompflesje dus dat is ook nog eens hygiënisch. Yes, dit is mijn nieuwe favo foundation!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

P2 Perfect Face! Make-up base - €2.95

Dit product voelt opzich wel fijn, maar wat ik super-irritant vind is dat er mini-shimmers inzitten. En als je ergens wat minder foundation doet dan zie je die shimmers heel erg. Niet bij gewoon daglicht, maar wel bij fake-licht, en we hebben op school alleen maar fake-licht... Wel vind ik dat je er daardoor wel fris en fruitig uitziet!
Verder voelt het wel fijn, maar je make-up blijft er niet langer doorzitten. Integendeel zelfs! Ik had namelijk een keer mét primer en foundation (Maybelline!), en de andere kant alleen foundation. En toen ik het erafhaalde toen zat er op de kant mét primer veel minder oranje op het watje. En de kant zonder primer was het watje heel oranje. Zeker niet aanteraden als je opzoek bent op een primer die je foundation langer laat zitten, wél een aanrader als je er een beetje "healthy" uit wilt zien (en als je die shimmers niet erg vind!)

Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic  


Image and video hosting by TinyPic

P2 Perfect Eyes! Base - €2.95

Ook voor dit product zou ik niet alleen voor naar Duitsland gaan. Want dit is gewoon niet zo goed spul. Ik heb op het ene oog GOSH Shadestick (op dit moment mijn favo oogschaduwbasis), en op de andere dit spul. En je ziet gewoon dat wanneer dit spul alweer ge-creast is, dat GOSH er gewoonweg nog goed opzit. Natuurlijk is GOSH wel wat duurder, maar wel makkelijker te verkrijgen. Dat vind ik echt jammer, want bij dit product had ik wel hoge verwachtingen, jammer dat -ie dat niet waarmaakt. Wel gebruik ik dit spul, maar alleen op echt korte dagen (zoals dagen dat ik maar tot 12 uur op school zit). Maar voor dagen tot 5 uur zou ik het niet aanraden, want om 3 uur is het al ge-creast. Jammer!

Zoals je ziet ben ik enthousiast over maar 1 product. Dat is jammer, want ik was best wel nieuwschierig naar die P2 dingen. Helaas hebben die mijn verwachtingen niet echt waargemaakt. Volgende keer neem ik dan een P2 Perfect Face! Anti Red Base mee, kijken of die wel goed is. Voor nu staat nog gewoon een GOSH Velvet Touch Primer op mijn wishlist, want aan die P2 primer heb je niet zoveel!

Love.

2 candy's:

Romy zei

Nice!!

Anoniem zei

Jammer, dat sommige dingen wat tegenvallen. Wel leuke reviews. Bedankt daarvoor.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC