donderdag 30 september 2010

Project 10 Pan + No-buy: Update #2

Hoeraaaaaaaaaaa! Vandaag is het allemaal afgelopen! En, het leuke is: Ik heb het nog best wel goed gedaan! Ik ben superblij, want ik heb zin om weer lekker te shoppen, en nouja.. Andere producten te gebruiken!
Bij mijn Project 10 Pan ging het goed! Ik heb alles opgemaakt, met uitzondering van de Andrelon Heat Protect mist, dat was gewoon prutspul, want mijn haar bleef maar een paar uurtjes stijl.. Terwijl ik nu een L'Oreal creme gebruikt waar mijn haar de hele dag stijl van blijft!
Verder heb ik √°lles opgemaakt, en daar ben ik blij om, want anders zou het er nu nog liggen!
Ja, ik ben echt zo erg! Maar ik ben trots op mezelf (mag dat?) dat ik het allemaal heb opgemaakt!

Helaas heb ik niet zo veel :( !
En mijn no-buy is ook afgelopen! Ik heb het nog best goed gedaan. Ik heb alleen een mooie ring gekocht van de Takko, maar die MOEST ik gewoon, omdat ik al zo lang opzoek ben naar zo'n mooie, grote ring, en nu heb ik 'em eindelijk! En ik heb bij TBS een DeoDry gekocht, maar die wou ik ook al zo lang, maar kwam er nooit van, en die vind ik ontzettend fijn, dus die mocht ik ook wel van mezelf! Verder heb ik helemaal niks gekocht, en daar ben ik blij om! Nu heb ik ook geen €30.00 meer op mijn bankrekening, maar veel meer! Hoeveel meer weet ik niet precies, maar wel meer! Natuurlijk ga ik nog steeds niet zomaar even naar de winkel om gewoon wat te kopen, ik denk eerst na of ik het wel koop, en of het wel wat 'waard' is!

Ik ben in ieder geval blij dat ik alles er redelijk goed vanaf heb gebracht,
en Project 10 Pan ga ik eigenlijk nooit weer doen, want ik hou ervan om verschillende producten te testen, en te proberen, en dat kon nu eigenlijk niet.
En no-buy, dat doe ik eigenlijk wel vaker, als ik weer 's in geldnood zit, haha (dat klop ik natuurlijk af!)!

Veel liefs, Esmay

5 candy's:

Frauke zei

Gefeliciteerd ^:D

Elisa zei

Gefeliciteerd!

Lee; zei

Goed dat je het vol hebt gehouden :D Ik heb nu 4 producten opgemaakt en ik stop zodra ik er nog 2 bij heb ;) Ik koop nu ook veel bewuster iets en daar ben ik wel blij om (scheelt veel geld he? :D)

Anoniem zei

IK ben trots op je meid. Volhouden. Gaat goed zo. Echt respect voor je. Ik kan dat niet hoor. Liefs, xxxxx

Natasja zei

Wat goed dat je het hebt volgehouden, heel knap hoor!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC