vrijdag 3 september 2010

Beauty: Seche Natural

Ik dacht eerst toen ik dit kreeg: Wat is dit? Ik dacht namelijk eerst dat het een matte topcoat was! Maar dat is niet zo.. Helemaal niet zelfs. Het is een basecoat, of gewoon een natural nagellak! En vandaag mijn mening van dit Seche product!De verpakking vind ik zelf erg chic, zwarte dop, matte verpakking. Ja, de verpakking vind ik erg mooi! Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de verpakking, ook het product moet goed zijn.
Al is een leuke verpakking natuurlijk mooi meegenomen!
Het kwastje vind ik persoonlijk best wel dun, zo op het eerste gezicht. Maar het werkt wel erg handig! Het kwastje is wel flexibel, dat is fijn, want zo voorkomt het wat strepen (bij MAX nagellakjes van de Action is het kwastje niet flexibel = strepen!).
Zoals je ziet glanst het als je het net hebt aangebracht, maar daarna word het weer mat. Vandaar ook Seche Natural, het is een Naturelle nagellak. Je kunt het gebruiken als basecoat, maar dus ook als gewone 'nagellak' om je nagels te beschermen. Ik gebruik hem zelf altijd als basecoat, en voor dat vind ik hem erg fijn. Welke kleur ik draag, mijn nagels worden niet geel!

Zoals je ziet ben ik erg tevreden met dit product van Seche!
Deze kun je kopen voor $4.20 op TransDesign, daarvan heb ik hem niet.
Ik heb hem zelf gekregen van AII Beauty, maar dat is geen webshop!

Veel liefs, Esmay

5 candy's:

Laura zei

Eerlijk gezegd zie ik zelf niet echt veel resultaat. Fijn dat je zo tevreden bent!

Anoniem zei

Ik vind deze weinig effect hebben. Kan ook komen door de foto's hoor. Maar ik weet niet, zoiets is denk ik niks voor mij. Ik moet altijd een kleur hebben die een heel groot verschil maakt. Eeentje met een felle pigment. Hihi, ik hou gewoon van kleuren, dat is het denk ik. Wel bedankt voor de review. Liefs, xxxx

Esmay (admin) zei

@ Laura, Kalypso:
Je hoeft ook geen resultaat gezien, het is gewoon een basecoat!
Maar in het echt isie wat meer matte. (A)

Natasja zei

Ziet er natuurlijk uit, lijkt me fijn!

Josephine zei

Lijkt me fijn :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC