vrijdag 24 september 2010

Accessoires: Mijn favoriete Sieraden

Ik zag het filmpje van Teske op haar site, over haar favoriete sieraden, vandaag ga ik hetzelfde doen, want ik vond het wel leuk om het met jullie te delen! Ik moet je wel zeggen, ik ben niet echt een sieraden dragen, maar dit zijn toch wel mijn favo's!
Deze kon niet missen, gewoon! Ik ben er gewoon zó blij mee, niet normaal! Ik vind hem gewoon superleuk.
Oh, grappig feitje: Ik had hem dus zaterdag gekocht, en zondag was ik hem al kwijt (chaotisch, kan ik niks aan doen!), ik werd lichtelijk gek, haha! Maar mama had hem weer gevonden, dus!
Deze is van de Takko, en koste €3.99.


Dan deze armbandjes, ik vind ze ook zo leuk. Eigenlijk moet ik er nog 1 paar bijkopen, want dan ziet het er denk ik wat leuker uit, nu zijn het er zo weinig. Toch vind ik ze wel erg leuk, ze maken je outfit nét wat meer af! Deze heb ik gekocht bij de Action, voor - geloof ik - €0.99.


Natuurlijk niet gecombineerd met het gestreepte t-shirt, maar zo zien jullie even wat de lengte is van de ketting! Ik vind deze zelf erg leuk, met die olifantjes en die sleuter. De 'ketting' is een beetje grof (groot/dik), en daarom vind ik hem wel leuk!
Gekocht bij de H&M voor iets van €7.95!


Dan deze strikjes oorbellen, ik heb echt een zwak voor strikjes, cupcakes en pofmouwtjes, ben er dol op! Zo ook op deze oorbellen, ik zag ze, en ik móest ze, haha! I like these, draag ze best wel vaak eigenlijk!
Ze zijn van de Pieces, ze zaten in een driepack (klik!), voor €7.95!


En deze zaten dus ook in de driepack! Deze vind ik zo schattig, echt waar! Toen ik ze in had, en iemand zag dat, toen zei die: Wát heb jij nou weer in je oor? Haha, heel grappig was dat! Ik vind ze erg leuk, schattig, lief, nouja, gewoon een aanrader om te kopen! Ook van de Pieces dus, voor €7.95. (voor 3 dus!)

En dat waren mijn favo sieraden, wat zijn jullie favo sieraden?

Veel liefs, Esmay

8 candy's:

Eline zei

Mijn horloge is mijn favriete sieraad!

Frauke zei

Die cupcake oorringetjes (L)

Elisa zei

Leuke sieraden!

Anoniem zei

AAAH wat een schattige sieraden. Die ring. 0-0 Jaloerss. Ik vind die cupecake oorbellen zo schattig. Liefs, xxxx

Esmay (admin) zei

@ Eline: Ja mijne ook wel, maar ik was hem kwijt :$!
Oops. Maar mijn mams heeft 'em weer gevonden, en nu draag ik 'em ook weer :)!

Natasja zei

Aah wat een schattige sieraden allemaal, erg leuk!

Dajana zei

Aahw wat schattig die oorbellen en ring! Ik hou zelf wel meer van accessoires die de finishing touch zijn van je kleren.. ;)

x

Josephine zei

die 1e <3


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC