donderdag 2 september 2010

Project 10 Pan: 01-09-2010/?

Met een no-buy op komst kun je natuurlijk niks meer kopen. Ik heb genoeg producten hier staan die ook op moeten, en daarom ga ik een Project 10 Pan houden. Dat houd in: 10 producten opmaken. Dit ga ik dus proberen: Met make-up, verzorgingsproducten, nagellakjes, haarproducten.. Alles wat met 'beauty' te maken heeft.

En die Project 10 Pan ging dus vanaf gisteren in. Ik ga jullie de producten laten zien die ik op moet maken, en als er een paar producten op zijn, dan natuurlijk een update. Natuurlijk niet élke week, maar bijvoorbeeld om de 2 weken, het ligt er een beetje aan hoe snel producten op gaan. En nu naar de producten die op moeten:


Andrelon Care & Repair Heat Protect Mist:
Hier ziet nog maar een klein beetje in, en aangezien ik er nu een heb van L'Oreal moet deze wel opgaan! Deze gebruik ik voor het fohnen en stijlen van mijn haar.
Garnier Fructis Style Volume Hairspray:
Hier zit ook niet meer zoveel in. Maar genoeg om nog een paar keer te gebruiken!
Dit is trouwens echt een fijne haarlak, dus misschien als die op is... Nee! Ik mag niks meer kopen tot 1 oktober!


Dove Herstellende Nachtcreme voor je handen:
Een handcreme die ik gewoon op moet maken. Ik heb er ook eentje van Trind, maar deze is meer op, dus moet ik deze opmaken. Deze zal ik dan elke dag, elke avond/ochtend gebruiken!
Vogue Parfum Douchegel Teddydeer:
Een heerlijke douchegel, die lekker geurt! Hij werkt ook wel fijn, maar ik heb ook nog andere douchegels staan, dus vandaar dat deze op moet! Ik koop trouwens shampoo's/douchegels niet zelf, maar mijn mama!

Catrice Moisterising Spray Oceana LE:
Een fijne spray, en in de zomervakantie gebruikte ik hem veel, maar nou niet meer. En daar moet verandering in komen! Dus als verfrissing, of gewoon na het cleanen van mijn gezicht!
Clarins Doux Polissant Scrub:
Deze is écht bijna op! Maar toen had ik er eentje van de Hema, en toen gebruikte ik die. Dus deze gebruikte ik toen niet meer. Dus vandaar dat ik hem nu maar 's op moet maken!
Oilily Face Cream dagcreme:
Deze moet ik gebruiken als dagcreme, want aangezien het weer niet echt aangenaam is, kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken! Deze is ook weer bijna op (net als al mijn andere producten!), maar hij is wel fijn, dus ik ga proberen om deze elke ochtend op mijn gezicht te smeren!
Clean Start Bedtime for Breakouts nachtcreme:
Deze moet ik ook gebruiken als nachtcreme. Heel lang heb ik namelijk een mooi egaal gezicht gehad, maar nu begint het toch een beetje te komen.. Helaas! Dus ik hoop dat dit helpt!


Clean Start All over Clear:
Ook weer een spray, dit moet ik ook weer opmaken, want hier zit nog minder in dan die van Catrice! Ook weer voor na het reinigen van mijn gezicht!
Disney Winnie The Pooh Lipbalm:
Hier zit nog maar zó weinig in. Maar ik gebruik nu eigenlijk altijd mijn Rosebud dat deze een beetje aan de kant geschoven word. Dus vandaar dat ik hem op moet maken!

En dit word het dus, mijn hele 'project' wat ik op moet maken!

Gaan jullie me een beetje steunen, haha!?

Veel liefs, Esmay

4 candy's:

Astrid zei

Heel veel succes!
Ik denk dat ik binnenkort ook eens op no buy ga en een project 10 pan ga doen ^^

Natasja zei

Heel veel succes, goed dat je dit doet!

Mandy zei

Succes ! :)

Eve zei

goed dat je dit doet, maar NIKS kopen tot 1 oktober? MOEILIJK!
succes maar ;)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC