maandag 27 september 2010

Personal: Mijn CKV-Map

Voor CKV hebben wij een map en daarin moeten wij dingen indoen die we hebben gedaan/gemaakt. We moeten die map ook 'beplakken' met plaatjes die helemaal 'jou' zijn, zegmaar. Die voor jou staan. En dat heb ik natuurlijk ook gedaan, ik heb een beginnetje gemaakt, en die ga ik aan jullie laten zien vandaag!
Before...
 Zo kregen we hem dus, blauw... Normaal vind ik blauw een leuke kleur, maar deze vind ik op een of andere manier spuuglelijk! Ik was dus ook blij dat we hem gingen beplakken met plaatjes! En ik had natuurlijk al wat plaatjes uitgeprint van Google en We (L) It, dus ik kon meteen aan de slag. Ik had niet genoeg plaatjes uitgeprint, maar ik heb al wel een beginnetje gemaakt...

... After!
En zo is-ie nu, dus! Het cupcake plaatje, de make-up en de Dior Reclame zijn alleen nog niet opgeplakt, omdat die nog geen plaatsje hadden, ik moet nu alleen nog een paar kleinere plaatjes uitprinten, en nog wat meer leuke plaatjes, en dan is-ie denk ik wel zo goed als vol!

Wat vinden jullie ervan?
En willen jullie hem helemaal vol zien? Of vinden jullie het zo wel prima?

Veel liefs, Esmay

4 candy's:

Eline zei

Wat is CKV?

Anoniem zei

Ik had ook ongeveer zón map op de middelbare school. Heel leuk. Liefs, xxxx

Esmay (admin) zei

@ Eline: Dat heeft te maken met Kunst en Cultuur!
Dat hebben wij op school ;)!

Jooz. zei

leuk! lekker creatief. :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC