donderdag 9 september 2010

Shoplog: Clothes

Ik zei dat er geen shoplogs meer kwamen omdat ik een no-buy heb, máár... Kleding hoef ik niet zelf te betalen! Dus ik heb wat kleding gekocht, ik heb besteld bij H&M, en ik ben een keertje met een vriendin naar Hoogeveen geweest, en nouja... Kijk maar gewoon mee wat ik allemaal heb gekocht!


Allereerst ging ik dinsdags een keer met een vriendin naar Hoogeveen. Daar gingen we winkelen. Het was heel erg gezellig, al heb ik maar 1 dingetje gekocht! Er waren natuurlijk veel meer leuke dingen, maar ik koop altijd alleen als ik zeker weet dat ik het dan ook écht aan ga doen! Daarom dus maar 1 dingetje!


Bij  the Sting had ik dit dingetje gekocht. Het is meer voor de zomer, maar met een vestje erover heen, is het lekker warm óok voor de winter! Deze was heerlijk goedkoop, hij lag namelijk bij de 'restanten', maar whatever, het was goedkoop, ik vind hem leuk, dus ik ben happy! Deze was maar €5.00! Super goedkoop!

Ook had ik 2 dingetjes besteld bij de H&M die ik graag wou. Ik wou ook nog schoenen, maar die mocht ik niet van mijn mama. Superstom, want ik vond ze supermooi, maar ze had ergens ook wel gelijk... Want het word winter, en het waren open schoenen, en ik ben al een koukleum! Geen goed idee, helaas! Maar ik heb natuurlijk wel andere spulletjes gekocht waar ik helemaal gek op ben!


Dit shirtje vind ik erg leuk! Ik zag 'm op Teske haar blog! En ik vond hem zelf ook erg leuk! Ik had gebrek aan shirtjes vond ik zelf, dus ik mocht hem wel kopen! Er zitten in deze foto een beetje vouwen in van het opvouwen, ik had alles namelijk nét nieuw. Dit shirtje is een beetje wijd en groot, maar dat vind ik wel een leuk effect geven! Deze koste €7.95. Lekker budget!Ook had ik dit vestje besteld. Het is een lekker simpel ding, maar zo handig! Want ik heb namelijk shirts en daar kun je niks onder doen zegmaar (dus geen shirts met lange mouw) en dan is een vestje met lange mouw in het zwart harstikke handig! Deze koste maar €14.95!

Toen ging ik ook nog even met mijn mama naar de winkels hier gewoon in het dorp. Ik wou naar de Action toe, maar uiteindelijk zijn we naar veel meer winkels gegaan. Toch heb ik maar 1 ding gekocht wat ik wou, maar het liefst wil ik ook nog grijze Uggs (fake) kopen. Maar dat zien we later nog wel, hoop ik!Vage foto, maar dit is een maillot! Echt, het is heerlijk warm, en je kunt het nu ook nog makkelijk dragen met een rokje, of een lang shirtje! Ik heb hem gekocht bij de Action, voor maar €2.59, en ik denk dat ik hiervan nog wel meer wil! Echt superhandig!

En dit waren mijn shopjes weer!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Veel liefs, Esmay

8 candy's:

Frauke zei

Leuek shoplog :)

Anoniem zei

Die witte, die is vet schattig. Je hebt leuke dingen gekocht. Staat je goed meidd. Liefs, xxxxx

Tamarah zei

Leuke shoplog! Je 'dingentje' uit hoogeveen is erg leuk haha!

Eline zei

Leuk hoor!

Natasja zei

Erg leuk! Dat vestje van de H&M wil ik ook nog graag, zo handig voor de winter!

Laura zei

Leuke dingen. Hoogeveen is echt heel leuk, ik kom er soms wel eens.

Bertine zei

Leuk! Vind dat shirt van de H&M het mooist!

Anoniem zei

vind de maillot super mooi


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC