zaterdag 11 september 2010

Beauty: Taaz.com

Taaz is zo leuk! Je kan bij je zelf je make-up doen, en je haar. Zo kan je kijken wat leuk bij je staat, en wat niet! Ik heb me ook een beetje ingeleeft, en heb een paar foto's voor jullie!Dit is een kapsel van volgens mij Audrina Patridge, maar dat weet ik niet zeker!
Ik vind het zelf wel leuk sta, zo met 1 staart/knoetje! En het is bruin... En dat is een kleur die bij mij past, als ik blond doe, nou dan ziet het er niet uit! Maar daar heb ik nog wel een foto van!


Hiervan weet ik echt niet meer van wie het kapsel was, volgens mij van Katy Perry, maar dat weet ik niet zeker! Zwart vind ik mij een beetje hard maken, waarom weet ik niet. Ik vind het wel een leuk kapsel. Ik vind krullen leuk, en ik heb al een keer een pony gehad!


Dit vind ik ook weer iets te donker. Ik weet niet waarom, ik hou niet van licht (blond), maar ook niet van donker (bruin/zwart).  Ik vind het kapsel verder wel leuk, maar.. Ik weet het niet!


En dit is dus blond. Nee, ik vind het echt niet staan bij mij!
Ik ben er iets te 'bruin' voor zegmaar. Ik vind blond mooier bij iemand die een lichtere huidskleur heeft. Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen! Toch is blond niet mijn ding. Ik hou van mijn bruine lokken!

Hebben jullie ook wel eens 'ge-Taazt?

Veel liefs, Esmay

5 candy's:

Anoniem zei

Hihi, wat leuk. En inderdaad, blond staat je niet. Liefs, xxxxx

Elisa zei

Leuk!
Die site kende ik nog niet

Eline zei

hahaha, wat grappig! Nog nooit gedaan!

Angélique zei

Haha, ik kende het nog niet maar het ziet er goed uit!

Bertine zei

Haha wat fun! Lijkt ook nog best..


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC