zondag 26 september 2010

Fashion: Nike-alicious

Ik hou van Nike's. Ze zitten als gegoten, en meestal zien ze er ook nog 's leuk uit! Ik kwam op een hele leuke Nike-alicious site, die ik gewoon met jullie moest delen! Ik laat jullie vandaag mijn favo's zien van die site!
Deze Hello Kitty nikes, ik vind ze echt schattig! Ik vind ze voor mezelf wel een béétje too much, but I still like them! Echt, en de combi roze-geel vind ik niet eens zo heel lelijk, denk ik!


Deze vind ik echt superleuk! Ze zijn een beetje normaal, en de combi roze-zwart vind ik zo leuk! En het patroontje, eigenlijk alles! I like these! Ik wil deze bestellen, oh boy!


Dit zijn de 2.0 ones, ze zijn een beetje hetzelfde, alleen de spikkels zijn anders, en de kleurtjes zijn iets anders gebruikt! Ik vind deze ook leuk, alleen vind ik de andere leuke, want dit is voor mij een beetje teveel roze!


OMG! How cute! De versierseltjes achter zijn so pretty! En groen en roze vind ik ook niet eens zo lelijk! Én ze zijn in de sale, haha! Ja, i want (klinkt alsof ik met iemand wil trouwen, maar dat is niet zo! :P)! Maar ik wil zoveel, hihi!

Wil je nog meer eyecandy stuff zien? Ga dan naar Dunkid.com, daar vind je nog veel meer Nike's, allemaal gepimpt! Zeker een aanrader als je van Nike's houd.

Houden jullie ook zo van Nikes/Sneakers?

Liefs, Esmay

3 candy's:

Eline zei

Ze lopen hemels maar staan zo raar onde rmijn nette kleding :p

Elisa zei

Die 2e is leuk!

Anoniem zei

Ik draag wel eens sneakers op de dagen dat ik niet met nette kleding loop. Dat is 2 keer per week ofzo. Ik vind de 2de en 3de heel mooi. Liefs, xxxxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC