vrijdag 17 september 2010

Fashion: Flowers are the Bomb

Vandaag weer 's een fashionartikel! Vandaag heb ik ook weer een OOTD, máár wel met de spulletjes die ik nieuw heb (gedeeltelijk!). Ik vind het wel leuk om jullie dat te laten zien, ik heb het buiten gemaakt, maar het licht is nog steeds niet super, echt jammer. Maar goed, let's see the outfit!Dit is de outfit voor vandaag. Het was echt regenachtig weer, maar ik had het niet koud, ondanks dat mijn legging best wel dun was. Maar ach. En zoals je ziet: Wéér zwart! Ik vind het gewoon dé kleur, waarom weet ik niet. Je kunt er namelijk alles mee combineren, en dat vind ik gewoon fijn. Én ik voel me er kiplekker in!


En ja, de vraag: Wat heb ik aan vandaag? Ik zal het je allemaal vertellen. Allereerst heb ik een wit, lang shirt aan van de Hema! Ja, écht van de Hema. Deze was geloof ik €9.95. Daarover heb ik het hemdje wat ik in Hoogeveen had gekocht. Deze is van de Sting en koste maar €5.00, echt super goedkoop voor een leuk hemdje (vind ik zelf)! Daarover heb ik dan weer een simpel vestje van de H&M, deze is €14.95, ook niet duur. Daaronder heb ik een simpele legging die je overal wel kunt kopen, waar ik die van mij vandaan heb, dat weet ik niet. En dan... Again, mijn Ella Uggs. I totally love them! Deze had ik vorig jaar gekocht bij de Schuurman Schoenen voor €20.00. Zoals je ziet ben ik weer helemaal into de leggings en de Uggs. Ik wil namelijk ook nog grijze Uggs, maar ik moet eerst nieuwe sneakers, dus die Uggs kunnen wel wachten!

Ik wou gewoon graag iets met het regenwater doen, dus dan maar schoppen :P!
Veel liefs, Esmay

8 candy's:

Frauke zei

Hetgene wat ik kan zien vind ik erg leuk ;) =D

Esmay (admin) zei

@ Frauke: Kun je de foto's niet zien dan? :O!

Elisa zei

Leuke outfit!

Anoniem zei

Hahahaha, wat een leuke foto's. Liefs, xxxxx

Josephine zei

Leuk!

Tine zei

Oeh ziet er mooi uit! Ben benieuwd hoe het jurkje er van iets dichter uitziet :)
Leuke, spontane foto's ook!
x

Natasja zei

Erg leuk, die foto's zijn ook super leuk!

Laura zei

Wat zie je er leuk uit.
De foto's zijn leuk, ik hou van bloemen =D. Zou graag ook wat foto's van dichterbij willen zien =)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC