maandag 6 september 2010

Personal: Ik vind het leuk om...

Vandaag een Ik vind het leuk om.. artikel! Een artikel waarin ik 5 dingen laat zien wat ik leuk vind! En ik hoop natuurlijk dat jullie het ook leuk vinden!


Ik vind het leuk om...
te dansen. Ik hou van dansen! Het is leuk om te doen, het is sportief, het is gezellig,
alles is gewoon leuk! Ik doe zelf hiphop/streetdance versie, maar ik zou ook wel een keer willen balleteren (?), dat lijkt me best leuk! Bijvoorbeeld Klassiek Ballet. En noem me maar gek, maar ja.

Ik vind het leuk om...
nagellakblogs te bezoeken. Het maakt me geen reet uit welke je me voorschotelt, ik vind het leuk! Het liefst wil ik nail-artblogs bezoeken, die geven me inspi!

This is who I am! Prachtige webcam foto, uhum!


Ik vind het leuk om...
make-up op te smeren! Als ik niks te doen heb, dan ga ik meestal met mijn make-up bezig, en dan ga ik op YouTube kijken naar leuke tutorials om na te doen! Vaak wil ik er dan wel foto's van maken, maar dan is meestal mijn batterij leeg.. Heel irritant!

Ik vind het leuk om...
te Twitteren! Ik hou van Twitter.. Ik ben er een klein beetje aan verslaafd! Ik tweet echt elke dag, en over álles. Sommige vriendinnen die me volgen zeggen dat ik teveel tweet, maar ik vind het gewoon leuk! Pssst: Follow Me!

Ik vind het leuk om...
met mijn blog te werken! Dit kon niet missen. Een blog hebben én onderhouden vind ik leuk! Ik hou ervan om foto's te maken, te bewerken, online te zetten, artikelen te schrijven. Waarom denk je anders dat ik weer ben begonnen?

En dat was het!

Zouden jullie het leuk vinden als ik ook een artikel maak met: Ik vind het niet leuk om... ?

Liefs, Esmay

4 candy's:

Eline zei

Ja een ''niet leuk'' lijstje is ook leuk om te lezen!

Anoniem zei

Dans je? Wat leuk. Ik speur ook blog naar blog af hoor. Alles wat maar te doen heeft met beauty vind ik leuk. Geeft inderdaad inspi. Liefs, xxx

Elisa zei

Leuk!
Zo'n artikel met 'Ik vind het niet leuk om..' is ook wel leuk!

Natasja zei

Erg leuk artikel, eentje met wat je niet leuk vind lijkt me ook erg leuk om te lezen!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC