donderdag 16 september 2010

Personal: Ik vind het niet leuk om...

Jullie vonden het ook wel leuk als ik liet 'zien' wat ik absoluut niet leuk vind! Of beter gezegt.. Wat ik echt háát! Vandaag ga ik dat aan jullie laten 'zien'! En het is eindelijk weer een personal berichtje!Ik vind het niet leuk om...
Bij mensen in de buurt te zijn die arrogant zijn, die anderen zitten af te kraken en naar beneden te halen om zichzelf beter te maken, om zichzelf naar boven te halen. Daar kan ik gewoon écht niet tegen. Dan denk ik echt van: Rot op! Oh, en ik hou niet van mensen die iemand als een hondje achterna lopen!

Ik vind het niet leuk om...
Naar school te fietsen en dat ik dan moet huilen door de wind. Eerder had ik dan nooit mascara mee, en dan was alles uitgelopen en was alles van mijn onderste wimpers eraf. Nu ben ik voorbereid, maar toch. Ik vind het niet leuk!


Jep, this is me.


Ik vind het niet leuk om...
Mijn kamer op te ruimen, stof te zuigen, te dweilen, af te stoffen. Nee. Ik wil mijn kamer heel graag netjes, maar ik stel het opruimen heel vaak uit! Ik maak mijn kamer wel elke week schoon, maar toch, ik vind het niet leuk! Ja, ik moet mijn kamer zelf schoonmaken ;)!

Ik vind het niet leuk om...
Gedwongen te worden. Je moet dit doen, je moet dat doen. Nee, ik bepaal zelf wel wat ik doe en laat! Daar hoef je me niet bij te helpen!

Ik vind het niet leuk om...
Een no-buy te hebben! Ik vind het écht niet leuk. Ik kan gewoon niks kopen, en dat bevalt me niet. Maar ik ga het lekker wel volhouden, want ik moet en zal gewoon meer geld hebben, haha!

En dit is wat ik écht niet leuk vind,
en dan nu de vraag van het artikel:

Wat vinden jullie écht niet leuk?


BTW: Alleen vandaag nog kunnen jullie vragen stellen bij het Ask me artikel!

Veel liefs, Esmay

5 candy's:

Eline zei

Ik haat windhuilen ook!

Anoniem zei

HAHAHAH, wat een leuke foto's Hihi!Ik heb ook een hekel aan arrogante mensen. BAH. Hahaha, en het nobuy is echt vreselijk. Niet normaal. Liefs, xxxxx

Anoniem zei

mss een idee om een krantenwijk ofzo te nemen? of in de supermarkt te gaan werken? :p

Esmay (admin) zei

@ Anoniem:
Hahaha, ik heb al een krantenwijk :P!
En ik krijg ook wel genoeg geld binnen, maarja, ik koop ook zoveel, en ik haat hetdat ik nu niks van de nieuwe LE's kan kopen enzo, daarom haat ik mijn no-buy ;)!

Natasja zei

Haha erg leuk om te lezen. Ik krijg ook altijd traanogen op de fiets, gelukkig gebruik ik altijd waterproof mascara


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC